Home/Könyv megrendelése
Könyv megrendelése 2018-01-09T12:21:53+00:00

Békés éjszakák, vidám nappalok – A könyv, amely segít jól aludni a babádnak!

Köszönöm a bizalmadat, biztos vagyok benne, hogy a könyvben megtalálod a megoldást a gyermeked alvásproblémájára!

Ne feledd, az Anyamosoly garanciával semmit nem kockáztatsz, rizikómentesen rendelhetsz.

Itt tudod megadni a rendeléshez szükséges adatokat:

Ha cég vagy vállalkozás nevére kéred a számlát, akkor a név és a cím mezőbe írd be a számlázási adatokat. A “Hogyan szólíthatlak” mezőbe pedig a saját nevedet.

Ha külföldről rendelsz, akkor ezt az adatlapot töltsd ki, köszönöm!–>>

A könyv megrendelése:

Az adataidat bizalmasan kezeljük, illetékteleneknek nem adjuk ki. Telefonon csak akkor fogunk hívni, ha a megrendelés kapcsán hibát észlelünk, vagy nem érkezik visszajelzés tőled.

Adatkezelési tájékoztató

NAIH-83538/2015

ÁSZF

 

Apróbetű: Az ár bruttó ár, alanyi adómentes e-számlát állítunk ki. Külföldi, unión belüli megrendelők a megrendelés országában érvényes általános forgalmi adóval terhelt számlát kapnak, de a könyv ára számukra is 4900 Ft. Fizetni bankkártyával és banki átutalással tudsz, amint megérkezett a befizetett összeg, elküldjük Neked a Békés éjszakák, vidám nappalok című e-book letöltéséhez szükséges linlet. A befizetésről elektronikus számlát állítunk ki, melyet szintén e-mailben küldünk meg Neked. Az Anyamosoly Garancia keretében a könyv megrendelésétől számított 2 hónapos határidőig jelzett igényekre tudjuk visszafizetni a könyv árát.
Ha kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, akkor írj a denes.ivett@anyagyere.hu címre vagy hívd a 06-70-568-4920-as ügyfélszolgálati telefonszámot (munkanapokon, 9-16 óra között)
Cégadatok: Dénes Krisztián Patrik E.V., Székhely: 2531 Tokod, Kossuth Lajos u. 13., Adószám: 66916686-1-31, Nyilvántartási szám: 40876088, Bejegyző: Okmányiroda, Esztergom, e-mail: denes.ivett@anyagyere.hu