Home/Könyv megrendelése
Könyv megrendelése 2018-04-17T15:26:39+00:00

Békés éjszakák, vidám nappalok – A könyv, amely segít jól aludni a babádnak!

Köszönöm a bizalmadat, biztos vagyok benne, hogy a könyvben megtalálod a megoldást a gyermeked alvásproblémájára!

A könyv ára nyomtatott és digitális verzióban is 4900.-Ft, a postaköltség 890.-Ft. (az elektronikus változatnál nincs postaköltség)

A NYOMTATOTT KÖNYV MEGRENDELÉSE:

A DIGITÁLIS E-KÖNYV MEGRENDELÉSE: 

Ha külföldről rendelsz (csak e-könyv esetén!), akkor IDE KLIKKELJ, köszönöm!–>>

Magyarországról kérem a digitális változatot:

Az adataidat bizalmasan kezeljük, illetékteleneknek nem adjuk ki. Telefonon csak akkor fogunk hívni, ha a megrendelés kapcsán hibát észlelünk, vagy nem érkezik visszajelzés tőled.

Adatkezelési tájékoztató

NAIH-83538/2015

ÁSZF

 

Apróbetű: Az ár bruttó ár, alanyi adómentes e-számlát állítunk ki. Külföldi, unión belüli megrendelők a megrendelés országában érvényes általános forgalmi adóval terhelt számlát kapnak, de az e-könyv ára számukra is 4900 Ft. Fizetni bankkártyával és banki átutalással tudsz, amint megérkezett a befizetett összeg, elküldjük Neked a Békés éjszakák, vidám nappalok című e-book letöltéséhez szükséges linket, vagy postázzuk a könyvet. befizetésről elektronikus számlát állítunk ki, melyet szintén e-mailben küldünk meg Neked. Az Anyamosoly Garancia keretében az e-könyv megrendelésétől számított 2 hónapos határidőig jelzett igényekre tudjuk visszafizetni a könyv árát.
Ha kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, akkor írj a denes.ivett@anyagyere.hu címre vagy hívd a 06-70-578-4920-as ügyfélszolgálati telefonszámot (munkanapokon, 9-16 óra között).