Home/Könyv megrendelése külföldi címmel
Könyv megrendelése külföldi címmel 2018-01-01T06:43:57+00:00

Békés éjszakák, vidám nappalok – A könyv, amely segít jól aludni a babádnak!

Köszönöm a bizalmadat, biztos vagyok benne, hogy a könyvben megtalálod a megoldást a gyermeked alvásproblémájára!

Ne feledd, az Anyamosoly garanciával semmit nem kockáztatsz, rizikómentesen rendelhetsz.

Itt tudod megadni a külföldi címmel történő rendeléshez szükséges adatokat (mégis inkább magyar címet adok meg):

Ha cég vagy vállalkozás nevére kéred a számlát, akkor a név és a cím mezőbe írd be a számlázási adatokat. A “Hogyan szólíthatlak” mezőbe pedig a saját nevedet.

 

Adatok megadása:

 

 

 

Az ár bruttó ár, az Europai Unió országaiból történő megrendelés esetén at adott ország ÁFA kulcsával terhelt e-számlát, egyéb külföldi címről történő megrendelés esetén alanyi adómentes e-számlát állítunk ki. Fizetni bankkártyával és banki átutalással tudsz, amint megérkezett a befizetett összeg, elküldjük Neked a Békés éjszakák, vidám nappalok című e-book letöltéséhez szükséges linket. A befizetésről elektronikus számlát állítunk ki, melyet szintén e-mailben küldünk meg Neked. Az Anyamosoly Garancia keretében a könyv megrendelésétől számított 2 hónapos határidőig jelzett igényekre tudjuk visszafizetni a könyv árát.
Ha kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, akkor írj a denes.ivett@anyagyere.hu címre vagy hívd a 06-70-568-4920-as ügyfélszolgálati telefonszámot (munkanapokon, 9-16 óra között)
Cégadatok: Dénes Krisztián Patrik E.V., Székhely: 2531 Tokod, Kossuth Lajos u. 13., Adószám: 66916686-1-31, Nyilvántartási szám: 40876088, Bejegyző: Okmányiroda, Esztergom, e-mail: megrendeles@anyagyere.hu