Home/Klub – előjelentkezés
Klub – előjelentkezés 2018-05-10T17:09:09+00:00

A klub jelenleg zárva, nyitás 2018. augusztus 1.

Anya, gyere! Klub

 • Szeretnél egy olyan közösségbe tartozni, ahol nem téged hibáztatnak amiatt, hogy nem alszik jól a babád? Ahol nem kell versenyezned a szuperanyákkal, akiknek a babája születése óta átalussza az éjszakát, és nappal is csak enni kel fel, szigorúan 3 óránként. Akik nem is értik, mit szórakozol annyit az altatással, hiszen csak berakod a babát evés után az ágyába, aztán majd elalszik, ha fáradt.
 • Szeretnél sorstárs anyukákkal beszélgetni, akik megértenek, és értékes tapasztalattal rendelkeznek a nemalvó babákkal kapcsolatban?
 • Mindezt egy alvás tanácsadó szakmai segítségével?
 • Szeretnéd megvitatni a különböző megoldási lehetőségeket, tévhitek és városi legendák helyett tudományosan bizonyított módszerekről olvasni, beszélgetni?
 • Hosszú távon gondolkodsz? Mindig felmerül valamilyen kérdésed a babád alvásával kapcsolatban? Szeretnél még aznap választ kapni?
 • Eleged van a sablonos, elméleti tanácsokból, amit az internetes blogokon olvasol, szeretnél inkább szupergyakorlatias, kipróbált, bizonyítottan hatékony, lépésről lépésre kibontott leírásokat, érdekes esettanulmányokat böngészni?
 • Konzultálnál egy szakemberrel a babád alvásáról?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor az Anya, gyere! Klubban a helyed!


Mit ad a klubtagság?

 • Hozzáférést egy zárt, Facebook csoporthoz, ahol szabadon beszélgethetsz, gyűjthetsz megoldási javaslatokat, kérdezhetsz engem is és a klubtagokat is minden babaalvást érintő kérdésben.
 • Havi egyszer ingyenes konzultációs lehetőséget telefonon.
 • Extra tartalmakat, melyek csak klubtagoknak elérhetőek. A teljesség igénye nélkül néhány téma:
  • alvási szokások változtatása együtt alvás esetén,
  • 2->1 nappali alvásra áttérés menete,
  • hosszú éjszakai fennlétek megoldása,
  • az éjszakai ébredések okának megfejtése,
  • a napirend kialakítása lépésről-lépésre.
 • Ha extra téma érdekel – csak szólj és írok róla.
 • Alvásnapló elemzést: segítek megfejteni, mi áll a számok mögött, és hogyan tudod kialakítani az ideális napirendet a gyermeknek.
 • Esettanulmányokat, részletes, pontokba szedett alvásprogram megvalósítási segédleteket.

Miért érdemes most belépned?

 • A babák alvása van olyan fontos, hogy ne a gyermektelen szomszédasszony holtbiztos tanácsai alapján próbálgasd jobbá tenni azt heteken-hónapokon keresztül. Ehelyett a klubban tudományosan alátámasztott, és gyakorlatban is bizonyított tanácsokat kapsz minden babaalvással kapcsolatos kérdésre, még aznap.
 • A kialvatlanság egészségügyi kockázatot jelent, azonnali teendőt igényel, nincs idő várni a csodára, cselekedni kell.
 • A klub csak 3 havonta nyitja ki a kapuit az új jelentkezők felé, (következő nyitás: augusztus), ráadásul csak akkor lehet jelentkezni, ha lesznek betöltetlen helyek.
 • Nyáron 2 hónapig korlátozottan leszek elérhető, nem lesznek egyéni konzultációk, se Facebook élők, ahol fel tudnád tenni az épp aktuális kérdéseidet. Ha viszont klubtag vagy, szinte azonnal választ kaphatsz az aktuális problémáidra, és sokkal könnyebben meg tudod oldani azokat.

Miben más ez a klub, mint bármilyen baba-mama csoport a Facebookon?

 • A klubba nem léphet be bárki. Itt nincsenek trollok, kamuprofilú kommentelők, kéretlen tanácsok, elavult nézetek, mindenki a nevét adja ahhoz, amit ír. A tagok által leírt tapasztalatokban is nyugodtan meg lehet bízni, hiszen tapasztalt szakember is követi a beszélgetéseket.
 • A veled egy cipőben járó anyukák tapasztalatai felbecsülhetetlen értékűek, ők tudják igazán, milyen nehézségeken mész át, mennyi küzdelem árán tudod elérni, hogy a gyermeked jobban aludjon. A klubban nem fogsz lesajnáló, ócsároló, téged hibáztató beszólásokat kapni, és senki nem fog azzal nyugtatni, hogy csak túlliheged a dolgokat.
 • Itt társakat találhatsz, akiknek ugyanolyan fontos a babájuk alvása, mint neked.
 • Igazi közösségbe léphetsz be, ahol mindenki egy célért dolgozik, hogy a babája jobban aludjon.
 • Itt nincsenek városi legendákon alapuló tutitippek és mindenhez értő bezzeganyák.
 • Ha bármikor elakadsz, nem egyértelmű valami, csak írsz egy Facebook bejegyzést, és garantált, hogy számos hasznos, gyakorlatban is megvalósítható, kipróbált tanácsot kapsz a klubtagoktól és tőlem is.

Hogyan tudsz csatlakozni a klubba?

 • A klubba a kizárólag klubnyitáskor tudsz csatlakozni, most május 10-éig.
 • A klubtagság havidíja 3000 Ft, a klubba csak a Békés éjszakák, vidám nappalok könyv tulajdonosai léphetnek be. 
 • A klubtagság bármeddig hosszabbítható, a klubtagok a tagság lejárta előtt tájékoztatást kapnak a közelgő lejáratról és lehetőséget a hosszabbításra.Ha valaki nem él a hosszabbítás lehetőségével, de később újra csatlakozni szeretne, azt csak az újabb klubnyitásnál teheti meg.
 • Az új tagok csak a betöltetlen helyekre tudnak csatlakozni, a helyek száma limitált.
 • Fizetni banki átutalással vagy bankkártyával lehet.

Gyakran feltett kérdések 

Hogy lehet kifizeti a klubtagságot?

Bankkártyás és átutalásos fizetési mód elérhető. Mindkét esetben a kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. A klub díját mindig előre kell rendezni, utólagos fizetésre nincs mód.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a csomagok díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Külföldön élek, tudok csatlakozni?

Természetesen. Bárhol élhetsz a világon, tudok neked segíteni. Csupán csak megfelelő internetkapcsolatra van szükség. Külföldi megrendelőnek akkor számítasz, ha külföldi címet adsz meg a számla kiállításához.

A klubtagság díja nem változik, és a kifizetést is a fent részletezett módon tudod megtenni. A megrendelés menete külföldi megrendelés esetén lassabb, mert a különböző helyi általános forgalmi adó kulcsok miatt kézi feldolgozásra van szükség.

Hogy működik az Anya, gyere! Klub?

A klub lelke egy zárt Facebook csoport, ide lehet belépni a klubtagoknak. A csoportban szabadon lehet kérdezni, beszélgetni a tagoknak egymással és velem is. A csoportban elérhető számos összefoglaló, megvalósítási segédlet, (ezekhez máshol nem lehet hozzájutni), a különböző alvási nehézségeket részletesen és személyre szabott módon tudjuk megbeszélni.

Már megvan a könyv, érdekel a klub is…

Ha már megvan a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv, akkor neked csak a 3000 Ft-os havidíjat kell rendezned.

Hogyan zajlik pontosan megrendelés menete?

Ha úgy döntötték, hogy belépsz a klubba, kattints a Csatlakozni szeretnék szövegre. Innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat a megfelelő űrlapon. Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Az adataid befutnak hozzánk és egy percen belül érkezik 2 e-mailed a megadott email címre. Az egyik levélben lesz egy tájékoztató a klubtagsággal kapcsolatban. A másik levélben tudod kifizetni a klub árát, bankkártyával vagy átutalással. A bankkártyás fizetés azonnali teljesítést jelent, azaz perceken belül jön egy visszaigazolás, hogy sikeresen fizettél. Emellett kapsz egy másik levelet is, amelyik a számládat tartalmazza. Ha online átutalással fizetsz, a befizetés átfutási ideje általában 1-2 nap (a banki nyitvatartási időknek megfelelően), így a visszaigazoló levelekre várnod kell egy kicsit.

Ha külföldről rendelsz, akkor a kifizetéshez szükséges levelet nem egy percen belül, hanem 24 órán belül kapod meg (a külföldi ÁFA szabályok miatt nem automata a rendszer).

Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ezért fontos, hogy megadd a telefonszámod, ilyen esetben fel tudjunk hívni. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, nyugodtan rendeld meg újra a klubtagságit. Nem kell 2x kifizetned, az egyik megrendelés sikeres kifizetése után a másik megrendelést töröljük.

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve denes.ivett@anyagyere.hu)

Hogyan érvényesíthetem a klubtagsági esetén az Anyamosoly garanciát?

Az Anyamosoly garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok e-könyv megvásárlása esetén él, a megrendeléstől számított 2 hónapig. Az e-könyv ára, azaz 4900 Ft jár vissza. Ha ezt a garanciát igénybe veszed, a klubtagság nem hosszabbítható, a pénz visszautalása napján megszűnik a jogosultságod a klubba való belépésre is. A havi díj fennmaradó része visszajár, ezt a könyv árával együtt utaljuk vissza neked.