Jogi nyilatkozat2018-03-16T10:09:47+00:00

Jogi Nyilatkozat

A www.anyagyere.hu honlap kizárólag az alábbi feltételek elfogadása mellett használható. A feltételek elfogadása minden felhasználóra nézve kötelező, és független a feltételek tényleges elolvasásának tényétől.

Az oldalon található összes tartalom, beleértve a letölthető tanulmányokat és a feliratkozás után küldött hírleveleket is az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alatt állnak, a szerző, Dr. Dénes Ivett szellemi tulajdonai. A szerző előzetes hozzájárulása nélkül a tartalom részei vagy egésze nem használható fel, sem online, sem nyomtatott formában. Erre csak a szerző engedélyével, írásbeli megállapodást követően, az abban részletezett feltételekkel van lehetőség. Jogellenes felhasználás esetén: Ha az utánközlés a forrás és a szerző megjelölése nélkül, írásbeli engedély nélkül történik, akkor az utánközlőnek naponta 30.000 Ft + ÁFA kötbért kell fizetni átvett oldalanként. 50%-nál nagyobb átfedés az eredeti és a másolt oldal között már átvételnek minősül, a kötbér ebben az esetben is él. Az átvevőt nem mentesíti a kötbér fizetése alól, ha nem olvasta ezen nyilatkozatot.

Honlapon található információk 

A www.anyagyere.hu oldalon megtalálható információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok közzététele nem minősül ajánlattételnek, orvosi vagy szakmai tanácsadásnak, és nem keletkeztet orvos-beteg viszonyt.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlap tartalma naprakész és követhető egyen, mindezek mellett azonban nem vállalunk felelősséget a honlapon található információk félreértésen vagy elavultságból adódó felhasználása okán létrejött következményekért.

A honlapon, az összefoglalókban és a hírlevelekben megtalálható tanácsokat mindenki csak saját felelősségére alkalmazhatja. Amennyiben egészségügyi problémára utaló tünetek vagy panaszok merülnek fel, alapos orvosi vizsgálat szükséges. A honlapon fellelhető információk, tanácsok alkalmazása nem helyettesíti az egészségügyi kivizsgálást és kezelést. A szerzőt nem terheli felelősség a honlapon és a hírlevelekben fellelhető információk felhasználásából fakadó károk miatt. A hozzászólásokra történő online válaszadás csak tájékoztató jellegű, hiszen a felület nem alkalmas az adott probléma teljes körű feltárására, nem helyettesíti a személyes tanácsadást.

A honlapon, a hírlevelekben és a letölthető tanulmányokban megtalálható képek forrása: www.pixabay.com illetve saját képek.

Készült: 2014.11.27.

Frissítve: 2018. 03. 16.