Home/Jogi nyilatkozat
Jogi nyilatkozat 2017-12-29T09:53:02+00:00

Jogi Nyilatkozat

A www.anyagyere.hu honlap kizárólag az alábbi feltételek elfogadása mellett használható. A feltételek elfogadása minden felhasználóra nézve kötelező, és független a feltételek tényleges elolvasásának tényétől.

Az oldalon található összes tartalom, beleértve a letölthető tanulmányokat és a feliratkozás után küldött hírleveleket is az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alatt állnak, a szerző, Dr. Dénes Ivett szellemi tulajdonai. A szerző előzetes hozzájárulása nélkül a tartalom részei vagy egésze nem használható fel, sem online, sem nyomtatott formában. Erre csak a szerző engedélyével, írásbeli megállapodást követően, az abban részletezett feltételekkel van lehetőség. Jogellenes felhasználás esetén: Ha az utánközlés a forrás és a szerző megjelölése nélkül, írásbeli engedély nélkül történik, akkor az utánközlőnek naponta 30.000 Ft + ÁFA kötbért kell fizetni átvett oldalanként. 50%-nál nagyobb átfedés az eredeti és a másolt oldal között már átvételnek minősül, a kötbér ebben az esetben is él. Az átvevőt nem mentesíti a kötbér fizetése alól, ha nem olvasta ezen nyilatkozatot.

A www.anyagyere.hu oldalon megtalálható információk nem tekinthetők orvosi információnak. A honlapon és a hírlevelekben megtalálható tanácsokat mindenki csak saját felelősségére alkalmazhatja. Amennyiben egészségügyi problémára utaló tünetek vagy panaszok merülnek fel, alapos orvosi vizsgálat szükséges. A honlapon fellelhető információk, tanácsok alkalmazása nem helyettesíti az egészségügyi kivizsgálást és kezelést. A szerzőt nem terheli felelősség a honlapon és a hírlevelekben fellelhető információk felhasználásából fakadó károk miatt. A hozzászólásokra történő online válaszadás csak tájékoztató jellegű, hiszen a felület nem alkalmas az adott probléma teljes körű feltárására, nem helyettesíti a személyes tanácsadást.

A honlapon, a hírlevelekben és a letölthető tanulmányokban megtalálható képek forrása: www.pixabay.com illetve saját képek.

Készült: 2014.11.27.