Nem alszik jól a babád? 

Személyes segítségre van szükséged? A megfelelő szakembert keresed?

Ha igen, akkor jó helyen jársz!

Az egyéni segítségnyújtás során együtt átbeszéljük a problémátokat és megtaláljuk azt a megoldást, ami pont hozzátok passzol.

Személyesen, telefonon, Skype-on és e-mailben is – ahogyan szeretnéd! 

Ki tud segíteni neked?

Szia, Dénes Ivett vagyok, orvos, bababarát alvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakértő jelölt.

Ha nem bánod, akkor tegeződjünk.

A nagyobbik fiam születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a saját megoldásunkat. Innentől pedig nem volt visszaút, magával ragadott a téma, szenvedélyemmé vált a babák alvásának csodálatos világa, így új hivatásra leltem.

2014 óta összegyűlt szakmai tapasztalatomat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, könyv, előadások, online és egyéni kurzusok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 6 évben több ezer babának segítettem jobban aludni.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet, tartok előadásokat és egyéni konzultációkat. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak, meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

Itt találkozhattál már velem:

Duna Tv, Ridikül műsor, 2019.:

Bonum Tv élő adások 2017-18.:

Szakértői munkám során itt olvashatsz tőlem cikkeket, interjúkat, könyvfejezeteket, összefoglalókat:

 • A Szülőakadémia szakemberekkel című könyv Alvás, altatás fejezete, a Dr. Póta György, a Házi Gyermekorvosok Egyesülete elnökének ajánlásával

 • Nők Lapja Cafe – cikk a mesék szerepéről az elalvásban

 • Forbes Magazin – interjú a babák alvását támogató, hazai szakemberekkel

 • Gyógyhírek – A Heim Pál Gyermekkórház online magazinja

 • A Cseppke Álomklub szakértője

 • A Liliputi alvásszakértője

 • Család.hu – interjú a babák alvásának támogatásáról

0
Munkaóra
0
Eladott könyv
0
Konzultáció
0
Anya, gyere! Klubtag
0
Online kurzus hallgató
0
Cikk
0
Magazin előfizető
0
Olvasó

Mikor érdemes egyéni segítségnyújtást kérned?

Ha a gyermeked 0-4 év közötti és

 • túl gyakran ébred éjszaka, így nem tudja kialudni magát,

 • nem akar napközben aludni, folyton nyűgös, fáradt,

 • harcol az elalvás ellen, pedig te már mindent kipróbáltál,

 • az alvásproblémája összetett, vagy régóta próbálsz segíteni jobban aludni neki, sikertelenül.

Ha szeretnéd

 • a babádat máshol vagy máshogy altatni, mint most, és bababarát megoldást keresel, sírni hagyás nélkül.

 • megtalálni az ideális napirendet, ami biztosítja a megfelelő alvást a gyermekednek, és könnyen követhető neked.

 • hogy a gyermeked könnyen és békésen tudjon elaludni, ne tartson órákig az altatás.

Kinek ajánlott az egyéni segítségnyújtás?

Akkor ajánlom a különböző állapotfelméréseket, konzultációkat, ha te is azok közé a tudatos és felkészült szülők közé tartozol, akik

 • tisztában vannak a babák alvásának alapvető tudományos tényeivel, értik azt, miért és hogyan alszanak a babák. (A tudásodat el tudod mélyíteni a könyvemből).

 • nem hisznek a csodákban, hanem tudják azt, hogy a jó babaalvásért dolgozni kell. Hosszan és sokat.

 • tudnak időt és energiát szánni a napirend kialakítására, vagy az alvási szokások megváltoztatására.

 • Nem egyéjszakás megoldásokat és 100%-os tutitippeket szeretnének, hanem személyre szabott, a baba és a család egyéni igényeit messzemenőkig figyelembe vevő megoldásokat.

 • nem a sírni hagyásban hisznek, és nem támasztanak irreális elvárásokat a gyermekük felé. El tudják fogadni, hogy a saját gyermekük máshogy alszik, másra van szüksége, máshogy fejlődik az alvása, mint a szomszéd gyermekének.

 • olyan megoldást keresnek, ami szoptatásbarát, a biztonságos kötődést nem romboló, a baba valódi igényeit is figyelembe vevő, családra szabható, és nem utolsó sorban tudományosan bizonyított és hatékony.

 • olvasták a könyvemet (az egyéni segítségnyújtás csak a könyvem olvasóinak fenntartott szolgáltatás), tisztában vannak az elveimmel, és a valódi együttműködésben hisznek, nem abban, hogy majd én egycsapásra megjavítom a babát, és ehhez nekik semmit nem kell tenni.

Mit gondolnak azok, akik már részt vettek a tanácsadásokon, konzultációkon?

“Végre valaki, aki nem a sírni hagyást szajkózza, hanem megmutatja, hogy van más megoldás is!”
Kovács Szilvia
“Sokkal hamarabb kellett volna jelentkeznem. Végre Levi ki tudja aludni magát! Sokkal kiegyensúlyozottabb, mióta jól alszik.”

P. Tamara

“Képzeld, Ivett! Bence végre átaludta az éjszakát! 17 hónap után először! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséged!!! Már ajánlottalak a barátnőmnek is!

R. Timi

Hogyan néz ki az egyéni segítségnyújtás menete?

Az egyéni segítségnyújtásra kizárólag a könyvem olvasóinak van lehetősége, hiszen a babák alvásával kapcsolatos alapismeretek és a különböző módszerek ismerete alapfeltétele annak, hogy egy nyelvet beszéljünk, és hogy hatékonyan tudjunk együttműködni a baba alvásának támogatása során.

Többféle lehetőséged van, ha személyre szabott segítséget szeretnél igénybe venni ahhoz, hogy segíteni tudd a babád alvását. A gyermekek alvásproblémáinak megoldása sok esetben komplex megoldást, sok apró változtatást igényel, így az egyéni segítségnyújtás mindig egy részletes állapotfelméréssel kezdődik.

Itt kiderül az alvásprobléma pontos oka, azaz legtöbbször okai, a lefolyása. A probléma kezdete, alakulása, az eddigi megoldási kísérletek ismerete szintén nagyon fontos a legideálisabb megoldás megtalálása szempontjából. A baba általános egészségi állapota, fejlődésének menete, a többi gondozási területet érintő esetleges problémák feltárása (evésproblémák, fejlődési elmaradások, nehéz megnyugtathatóság, szeparációs, viselkedési nehézségek) szintén része az állapotfelmérésnek.

Az állapotfelmérés után tudunk arról beszélni, hogy az alvásprobléma megoldása pontosan hogyan történjen.

 • Elképzelhető, hogy a megbeszélés után már egyedül is boldogulsz és a megfelelő tudásanyag segítségével (könyv, online kurzusok, klubanyagok) meg tudod oldani a problémát.

 • Az is lehet, hogy rendszeresen igénybe szeretnéd venni a személyes segítségem, akár a rendelőmben, akár telefonon, Skype-on folytatott egyéni konzultációs alkalmak során vagy Anya, gyere! klubtagként.

 • Az is lehetséges, hogy az állapotfelmérés során olyan okok derülnek ki (orvosi probléma, pszichés ok, eltérő fejlődésmenet), aminek megoldásához más szakember bevonására is szükség van. Ez esetben komplex segítségnyújtást érdemes igénybe venni, szükség esetén tudok ajánlani megfelelő szakembereket (pszichológus, szakorvosok, gyógypedagógus, stb.).

I. ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Az állapotfelmérés során tehát az alvásprobléma okainak kiderítése zajlik, illetve az esetleges társuló problémák feltárása.

Az állapotfelmérésre személyesen és Skype-on van lehetőség.

1. Személyes állapotfelmérés

 

Ha személyesen szeretnéd a kivizsgálást, akkor a budapesti rendelőmben várom az egész családodat szeretettel. A személyes rendelés keddenként van, a rendelőm pedig VIII. kerületben, a Baross utcában található. Itt bababarát körülmények között tudjuk átbeszélni a problémátok részleteit, miközben a gyermek nyugodtan tud játszani mellettünk. A beszélgetés maga 50 perces, de a probléma feltárása már az előzetesen elküldött adatlap átnézésével elkezdődik, így már lesz elképzelésem a problémátok okairól, és a lehetséges megoldásokról is. Ezt fogjuk pontosítani a beszélgetés folyamán. Az állapotfelmérés végén egy javaslatot fogok tenni, hogy milyen módon érdemes megoldani a baba alvásproblémáját, és ehhez milyen további segítséget tudtok igénybe venni.

Az állapotfelmérés egy online adatlap kitöltésével kezdődik, melyet e-mailben küldünk el neked. A visszaküldött adatlap segítségével már előre fel tudok készülni a személyes beszélgetésre, így ez nagyon időhatékony megoldás, és neked is segít összeszedni az alvásprobléma részleteit, hogy felkészülten érkezhess a személyes beszélgetésre.

A következő lépés a személyes megbeszélés, ahova érdemes az egész családnak eljönni, hogy teljes körű képet kapjak a problémáról, illetve legyen rátekintésem mindkét szülő szemszögéből a kicsi alvási nehézségeire. A baba viselkedése, a szülőkkel való kapcsolata szintén nagyon informatív lehet, a komplex szemléletű megoldás megtalálásában. Érdemes alvásnaplóval is készülni, ami segít kideríteni a probléma okát.

A beszélgetés után pedig egy javaslatot fogok adni, hogy milyen lehetséges utakon keresztül lenne érdemes megoldani az adott alvásproblémát, holisztikus, a család és a baba igényeit és képességeit is figyelembe vevő módon.

Az állapotfelmérés ára, mely tartalmazza az online adatlap kielemzését, egy 50 perces személyes beszélgetést a rendelőmben és az alvásprobléma megoldására tett javaslatot, 39.000 Ft.

Az állapotfelmérés díja csak előre, bankkártyával vagy utalással teljesíthető, a helyszínen nincs lehetőség készpénzes vagy bankkártyás fizetésre. A lefoglalt időpont csak a konzultáció díjának megérkezése után lesz végleges.

A személyes állapotfelmérésre csak online, egy időpontfoglaló naptár segítségével lehet jelentkezni, és az állapotfelmérés díjának rendezése is online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással történik.

Ha kiválasztod a naptárban a szimpatikus időpontot (a személyes rendelés keddenként délelőtt, kora délután érhető el), utána a számlázási adataid megadása történik, a számla automatikusan kiállításra kerül. A bankkártyás fizetés az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik, az utalási adatokat pedig e-mailben küldjük el neked.

Fontos, hogy a lefoglalt, de ki nem fizetett időpontokat csak 4 napig tudjuk fenntartani, utána a foglalás törlésre kerül.

Az állapotfelmérés díjának megérkezése után küldjük el neked az adatlapot és a rendelő pontos helyszínét, címét, megközelíthetőségét.

Az adatlapot várjuk vissza a lehető leghamarabb, hogy legyen idő alaposan felkészülnöm a személyes beszélgetésre, így minél több idő jusson a kicsi alvásproblémájának teljes körű feltárására.

Ezt választom

2. Skype állapotfelmérés


A Skype állapotfelmérés hasonlóan zajlik, mint a személyes beszélgetés, bár a gyermek megfigyelésére így korlátozottabb a lehetőség, de a vidéken vagy külföldön élő családok számára ez jó alternatíva, hiszen nem kell elutazni a rendelésre. A beszélgetés hasonlóan zajlik, mint a személyes találkozónál, egy előzetesen kitöltött adatlappal indul az állapotfelmérés, majd a beszélgetés során pontosítjuk a probléma okait és a megoldáshoz vezető lehetséges utakat.

Az állapotfelmérés egy online adatlap kitöltésével kezdődik, melyet e-mailben küldünk el neked. A visszaküldött adatlap segítségével már előre fel tudok készülni a személyes beszélgetésre, így ez nagyon időhatékony megoldás, és neked is segít összeszedni az alvásprobléma részleteit, hogy felkészülten “érkezhess” a Skype beszélgetésre.

A következő lépés a Skype megbeszélés, ahol érdemes az egész családnak csatlakozni, hogy teljes körű képet kapjak a problémáról, illetve legyen rátekintésem mindkét szülő szemszögéből a kicsi alvási nehézségeire. A baba viselkedése, a szülőkkel való kapcsolata szintén nagyon informatív lehet, a komplex szemléletű megoldás megtalálásában. Érdemes alvásnaplóval is készülni, ami segít kideríteni a probléma okát.

A beszélgetés után pedig egy javaslatot fogok adni, hogy milyen lehetséges utakon keresztül lenne érdemes megoldani az adott alvásproblémát, holisztikus, a család és a baba igényeit és képességeit is figyelembe vevő módon.

Az állapotfelmérés ára, mely tartalmazza az online adatlap kielemzését, egy 50 perces Skype beszélgetést kamerával és az alvásprobléma megoldására tett javaslatot, 29.000 Ft.

Az állapotfelmérés díja csak előre, bankkártyával vagy utalással teljesíthető. A lefoglalt időpont csak a felmérés díjának megérkezése után lesz végleges.

A Skype állapotfelmérésre csak online, egy időpontfoglaló naptár segítségével lehet jelentkezni, és az állapotfelmérés díjának rendezése is online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással történik.

Ha kiválasztod a naptárban a szimpatikus időpontot (a Skype rendelés általában csütörtökön délelőtt vagy kora délután érhető el), utána a számlázási adataid megadása történik, a számla automatikusan kiállításra kerül. A bankkártyás fizetés az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik, az utalási adatokat pedig e-mailben küldjük el neked.

Fontos, hogy a lefoglalt, de ki nem fizetett időpontokat csak 4 napig tudjuk fenntartani, utána a foglalás törlésre kerül.

Az állapotfelmérés díjának megérkezése után küldjük el neked az adatlapot e-mailben.

Az adatlapot várjuk vissza a lehető leghamarabb, hogy legyen idő alaposan felkészülnöm a Skype beszélgetésre, így minél több idő jusson a kicsi alvásproblémájának teljes körű feltárására.

Ezt választom

II. EGYÉNI KONZULTÁCIÓK

Amennyiben az állapotfelmérő beszélgetés után úgy érzed, hogy többszöri alkalommal is szeretnél velem konzultálni, van lehetőséged egyéni konzultációkra jelentkezni. A konzultációk során együtt követjük végig a babád alvásának fejlődését, folyamatosan tanácsokkal tudlak támogatni téged a helyes irány megtalálásában, a kérdéseidet is meg tudjuk beszélni az alkalmak során. Az egyéni konzultációkra személyesen, Skype-on és telefonon van lehetőség, de kizárólag az állapotfelmérés után tudsz egyéni konzultációkra jelentkezni.

1. Személyes egyéni konzultáció

mit-csinal-egy-alvastanacsado

A konzultációra a budapesti rendelőmben kerül sor (Budapest, VIII. kerület, Baross utca), ahol bababarát körülmények között tudunk beszélgetni és a babád viselkedését és a vele való kapcsolatodat is meg tudom figyelni, mely gyakran hatással van a kicsi alvására is. A konzultációra keddi napokon van lehetőség, a konzultáció 50 perces. Tapasztalatok szerint 1-2 hetente érdemes találkozni, illetve a későbbiekben akkor, ha valami egyéb probléma merül fel, vagy szeretnél felkészülni egy változásra a baba életében.

Az állapotfelmérés után, ha továbbra is személyes segítséget vennél igénybe, akkor 1-2 hetente érdemes eljönni a rendelésre, és átbeszélni a babád alvásával kapcsolatos fejleményeket, nehézségeket. A konzultációs alkalmak konkrét száma és gyakorisága mindig egyéni megbeszélés tárgya, van lehetőség gyakrabban vagy ritkábban is jönni, vagy kihagyni hosszabb időszakot is, természetesen a szabad időpontok függvényében.

Az egyéni konzultáció ára, mely egy 50 perces személyes beszélgetésből áll a budapesti rendelőmben, 24.900 Ft.

Az egyéni konzultáció díja csak előre, bankkártyával vagy utalással teljesíthető, a helyszínen nincs lehetőség készpénzes vagy bankkártyás fizetésre. A lefoglalt időpont csak a konzultáció díjának megérkezése után lesz végleges.

Az egyéni konzultációra csak akkor lehet jelentkezni, ha jártatok már állapotfelmérésen, vagy 2019-ben voltál Anya, gyere! klubtag, vagy vettél részt személyes, telefonos vagy Skype egyéni konzultáción 2019-ben. Ha érdekel az egyéni konzultáció, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben: info@anyagyere.hu

Itt szintén csak online, egy időpontfoglaló naptár segítségével lehet jelentkezni, és a konzultáció díjának rendezése is online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással történik.

Ha kiválasztod a naptárban a szimpatikus időpontot (a személyes rendelés keddenként délelőtt, kora délután érhető el), utána a számlázási adataid megadása történik, a számla automatikusan kiállításra kerül. A bankkártyás fizetés az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik, az utalási adatokat pedig e-mailben küldjük el neked.

Fontos, hogy a lefoglalt, de ki nem fizetett időpontokat csak 4 napig tudjuk fenntartani, utána a foglalás törlésre kerül.

2. Skype vagy telefonos egyéni konzultáció

 Az egyéni konzultációkra van lehetőség Skype-on vagy telefonon is. Az állapotfelmérés történhet előtte személyesen vagy Skype-on is, ahogy neked kényelmes. Az egyéni Skype/telefonos konzultációk 30 percesek, a gyermek alvásproblémájának megoldása idején 1-2 hetente érdemes beszélgetni, utána pedig akkor, ha valamilyen nehézség merül fel az életetekben vagy a baba alvásában nem várt változás következik be.

Az állapotfelmérés után, ha továbbra is személyes segítséget vennél igénybe, akkor 1-2 hetente érdemes időpontot foglalni egy 30 perces Skype vagy telefonos beszélgetésre, és átbeszélni a babád alvásával kapcsolatos fejleményeket, nehézségeket. A konzultációs alkalmak konkrét száma és gyakorisága mindig egyéni megbeszélés tárgya, van lehetőség gyakrabban vagy ritkábban is foglalni, vagy kihagyni hosszabb időszakot is, természetesen a szabad időpontok függvényében.

Az egyéni konzultáció ára, mely egy 30 perces Skype vagy telefonos beszélgetésből áll, 19.900 Ft

Az egyéni konzultáció díja csak előre, bankkártyával vagy utalással teljesíthető. A lefoglalt időpont csak a konzultáció díjának megérkezése után lesz végleges.

Az egyéni konzultációra csak akkor lehet jelentkezni, ha jártatok már állapotfelmérésen, vagy 2019-ben voltál Anya, gyere! klubtag, vagy vettél részt személyes, telefonos vagy Skype egyéni konzultáción 2019-ben. Ha érdekel az egyéni konzultáció, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben: info@anyagyere.hu

Az egyéni konzultációra szintén csak online, egy időpontfoglaló naptár segítségével lehet jelentkezni, és a konzultáció díjának rendezése is online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással történik.

Ha kiválasztod a naptárban a szimpatikus időpontot (a Skype vagy telefonos rendelés csütörtökönként délelőtt, kora délután érhető el), utána a számlázási adataid megadása történik, a számla automatikusan kiállításra kerül. A bankkártyás fizetés az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik, az utalási adatokat pedig e-mailben küldjük el neked.

Fontos, hogy a lefoglalt, de ki nem fizetett időpontokat csak 4 napig tudjuk fenntartani, utána a foglalás törlésre kerül.

A lefoglalt időpontban én foglak keresni a megadott elérhetőségen, Skype-on vagy a telefonszámon (a belföldi hívásokat én állom, ha csak külföldi mobil számod van, akkor érdemes inkább Skype-on beszélgetni)

III. E-MAIL TANÁCSADÁS

Van lehetőség e-mailen is egyéni tanácsadást kérni.

Az e-mail tanácsadás során egy részletes online adatlapot kell kitölteni és visszaküldeni, illetve 2-3 hetes alvásnaplóra is szükség van. Ezek alapján mi megismerjük a konkrét alvásproblémát és azt, hogy pontosan mit szeretnél elérni a gyermek alvásával kapcsolatban.

A kitöltött adatlapot és az alvásnaplót átnézzük, és egy teljesen személyre szabott, 8-10 oldalas összefoglalót küldünk neked a lehetséges megoldásokról, lépésekről. Ezt e-mailben, meghatározott időpontra készítjük el neked.

Ennél a konzultációs típusnál nincs lehetőség utánkövetésre e-mailben, de az e-mail tanácsadás után személyes, telefonos vagy Skype konzultációk igénybe vehetőek.

Az e-mail tanácsadás ára, amely az adatlap részletes áttekintését, az alvásnapló elemzését és a 8-10 oldalas részletes, személyre szabott, lépésről-lépésre leírt személyes összefoglaló elkészítését tartalmazza, 19.000 Ft.

Az e-mail tanácsadáshoz is az online naptárban tudsz időpontot foglalni, az összefoglaló legkésőbb a lefoglalt időpontig kerül kiküldésre e-mailben. Úgy érdemes jelentkezni, hogy a kitöltött adatlapot és a 2-3 hetes alvásnaplót minimum 1 héttel hamarabb el tudd küldeni részünkre, hogy legyen idő elkészíteni az összefoglalót.

Ha sikeresen lefoglaltad az időpontot, akkor bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a tanácsadás díját, ha az összeg megérkezett hozzánk, küldeni fogunk egy e-mailt, amiben az adatlapot találod, illetve az alvásnapló vezetésének részleteiről olvashatsz. Ezeket várjuk vissza, kitöltve, hogy el tudjuk kezdeni a munkát, minimum 1 héttel a határidő előtt. A vállalt határidőre elküldjük neked a személyre szabott összefoglalód, amiben a baba ideális napirendjére, az altatás módjára, a problémátok megoldásának lehetséges útjaira találsz útmutatást. Az összefoglaló pdf formátumban érkezik, e-mailben küldjük és kb. 8-10 oldalas dokumentumra számíthatsz, attól függően, milyen konkrét problémával fordultál hozzánk.

Ezt választom

Kérdések és válaszok az egyéni segítségnyújtással kapcsolatban

Ha face to face beszélgetést szeretnél egy képzett és tapasztalt alvástanácsadóval, akkor a személyes vagy a Skype állapotfelmérést érdemes választani. A személyes beszélgetés kedden történik, egy budapesti, VIII. kerületi rendelőben. A Skype beszélgetéshez egy kamerás telefonra, tablet-re, laptopra vagy asztali gépre van szükség, itt az időpontok csütörtökönként vannak.

Az állapotfelmérés után pedig a megoldási javaslat függvényében és az igényeid szerint tudsz egyéni konzultációkat igénybe venni, személyesen, Skype-on vagy telefonon.

Ha inkább egy részletes iránymutatásra van szükséged, de nem feltétlenül szeretnél személyesen vagy Skype-on beszélgetni a szakemberrel, akkor az e-mail tanácsadás lehet ideális számodra, ahol egy részletes írásos összefoglaló segít neked megoldani a gyermeked alvásgondjait.

Az e-mai tanácsadás után szintén van lehetőséged személyes, Skype vagy telefonos egyéni konzultációkat igénybe venni.

Az e-mail tanácsadás egyszeri alkalommal vehető igénybe, ha többször szeretnél kérdezni, vagy szükséged van rendszeres visszajelzésekre a szakembertől, akkor az egyéni konzultációk vagy az Anya, gyere! klub lehet az ideális megoldás számodra.

Testvérek alvásproblémái esetén minden gyermeknél külön-külön tudsz időpontot foglalni, az állapotfelmérések vagy az e-mail tanácsadás időtartalma és díja egy gyermekre problémájának feltárására van tervezve.

 Az állapotfelmérésék és az egyéni konzultációk fix időpontban vannak, nincs lehetőség hétvégére, a késő délutáni órákra foglalni, illetve más napokat kérni. A személyes beszélgetések csak Budapesten érhetőek el, keddi napokon. A Skype és a telefonos beszélgetések nem mindig történnek fix napokon, az egyéb elfoglaltságok (kongresszus, továbbképzés) kapcsán lehet változás, de általánosságban csütörtöki napokon zajlanak.

 

Az állapotfelmérések csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv hivatalos tulajdonosainak érhetők el, akiknek az e-mail címe szerepel a vásárlói adatbázisunkban. Amennyiben ajándékba kaptad a könyvet, akkor a vásárló e-mail címével tudsz jelentkezni, vagy az ajándékozó kérheti az e-mail cím cseréjét a te e-mail címedre az info@anyagyere.hu e-mail címen.

Akik 2019-ben részt vettek bármilyen egyéni tanácsadáson vagy Anya, gyere! klubtagok voltak, vagy 2020-ban részt vettek állapotfelmérésen. A jelentkezés nem nyilvános, a tanácsadáson részt vettek és a klubtagok e-mailben vagy telefonon tudnak érdeklődni a konkrét lehetőségekről, az online naptár elérhetőségéről.

Az e-mail tanácsadás csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv hivatalos tulajdonosainak érhetők el, akiknek az e-mail címe szerepel a vásárlói adatbázisunkban. Amennyiben ajándékba kaptad a könyvet, akkor a vásárló e-mail címével tudsz jelentkezni, vagy az ajándékozó kérheti az e-mail cím cseréjét a te e-mail címedre az info@anyagyere.hu e-mail címen.

Az állapotfelmérés és az egyéni konzultáció nem orvosi, nem pszichológiai tanácsadás, nem egészségügyi szolgáltatás, nem történik orvosi vizsgálat, pszichológiai állapotfelmérés vagy pszichoterápia a beszélgetés vagy az összefoglaló megírása során. A konzultáció igénybevétele előtt feltétlenül javasolt egy beszélgetés a gyermek háziorvosával az alvásprobléma hátterében meghúzódó esetleges betegségek kizárása céljából. Ha a konzultációk során orvosi probléma vagy pszichológiai utánkövetést igénylő állapot gyanúja merül fel, a család javaslatot kap a megfelelő szakember felkeresésére, akár a háziorvoson keresztül, akár személyes ajánlás útján.

Az állapotfelmérésen vagy az egyéni konzultációkon alapvetően csak egészséges, normális fejlődésű gyermekek felmérését vállaljuk, krónikus betegség, eltérő fejlődésmenet esetén egyéni mérlegelés esetén döntünk arról, tudjuk-e vállalni a segítségnyújtást. Ebben az esetben kérlek írj e-mailt az info@anyagyere.hu e-mail címre, hogy megbeszélhessük, érdemes-e jelentkezni az állapotfelmérésre.

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül. 72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül már nincs lehetőség a visszatérítésre. Tehát, ha az időpontod 2019. szeptember 19-re, 12:00-ra szól, akkor 2019. szeptember 12-én, 11:59-ig tudod azt lemondani a 100%-os pénzvisszatérítésig. Ha 2019. szeptember 16-án 11:59-ig mondod le az időpontod, akkor a befizetett konzultációs díj 50 %-a jár vissza. 2019. szeptember 16. 12:00-órától nem tudjuk visszafizetni a konzultáció díját. A lemondás történhet az automata rendszeren keresztül, a visszaigazoló e-mailben megadott linken vagy az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött e-mailben. A lemondás után a helyet felszabadítjuk, az szabadon foglalható lesz. Ha pedig jár neked visszatérítés, akkor azt 3 munkanapon belül visszautaljuk a részedre.

Ha a személyes beszélgetésen nem jelentkezel a lefoglalt időpontban vagy nem vagy elérhető telefonon, Skype-on, akkor sem jár vissza a konzultáció díja. Vészhelyzet esetén ettől eltekinthetünk. Késés esetén nincs lehetőség tovább tartani a beszélgetést, az előjegyzés szigorúan meghatározott ütemben zajlik.

48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. Egyedi időpont kérésére nincs lehetőség. A módosításra online van lehetőség, a visszaigazoló e-mailben található linken keresztül.

Ha miattunk késik vagy nem valósul meg a beszélgetés, természetesen teljes mértékben kártalanítunk, soron kívül adunk új időpontot vagy pótoljuk az elmaradt időt, illetve visszafizetjük a beszélgetés díját.

Ha több gyermekednél is alvásgondokat tapasztalsz, akkor külön-külön tudsz jelentkezni a különböző állapotfelmérésekre, konzultációkra. Egy alkalommal csak egy gyermek problémájának részletes feltárására van lehetőség, így nem fér bele az időbe több gyermek együttes megbeszélése.

Ha az állapotfelmérésekkel, egyéni konzultációkkal, tanácsadásokkal kapcsolatban olyan kérdésed van, amelyre nem találtad meg a választ ezen az oldalon, keresd nyugodtan az Anya, gyere! Ügyfélszolgálaton Poros-Kiss Izabellát, az ügyfélszolgálat vezetőjét.

e-mail: info@anyagyere.hu

Telefon: +36-70-574-1499