FRISSÍTÉS: A nyári szünetig szinte minden hely elkelt, ezért még nyitottam pár szabad időpontot.

BEJELENTKEZÉS–>>

Egyéni konzultációk, személyre szabott megoldások, telefonon és Skype-on is!

Mikor érdemes egyéni konzultációra jelentkezned?

 Ha a gyermeked
 • túl gyakran ébred éjszaka,
 • nem akar napközben aludni,
 • keveset alszik, folyton álmos,
 • harcol az elalvás ellen,
 • a napirendje nem oké, szeretnél változtatni rajta.

Ha szeretnéd a babádat

 • máshol vagy máshogy altatni, mint most,
 • másra bízni, de félsz attól, hogy nem fog tudni elaludni.

Kinek ajánlott a konzultáció?

Akkor ajánlom a konzultációt, ha te is azok közé a tudatos és felkészült szülők közé tartozol, akik

 • tisztában vannak a babák alvásának alapvető tudományos tényeivel, értik azt, miért és hogyan alszanak a babák.
 • nem hisznek a csodákban, hanem tudják azt, hogy a jó babaalvásért dolgozni kell.
 • tudnak időt és energiát szánni a napirend kialakítására, vagy az alvási szokások megváltoztatására.
 • Nem egyéjszakás megoldásokat és 100%-os tutitippeket szeretnének, hanem személyre szabott, a baba és a család egyéni igényeit messzemenőkig figyelembe vevő megoldásokat.
 • nem a sírni hagyásban hisznek, és nem támasztanak irreális elvárásokat a gyermekük felé.

Mit gondolnak azok, akik már részt vettek a konzultáción?

“Végre valaki, aki nem a sírni hagyást szajkózza, hanem megmutatja, hogy van más megoldás is!”

Kovács Szilvia

“Sokkal hamarabb kellett volna jelentkeznem. Végre Levi ki tudja aludni magát! Sokkal kiegyensúlyozottabb, mióta jól alszik.”

P. Tamara

“Képzeld, Ivett! Bence végre átaludta az éjszakát! 17 hónap után először! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséged!!! Már ajánlottalak a barátnőmnek is!

R. Timi

Ki tartja a konzultációt?

A konzultációt Dénes Ivett orvos és kétgyermekes édesanya tartja.

Ivett a nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a fiának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást.

2014 óta tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, könyvek, előadások, online és egyéni kurzusok formájában ossza meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 4 évben több ezer babának segített jobban aludni.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet, tartok előadásokat és egyéni konzultációkat. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

Dénes Ivett


Hogyan zajlik a konzultáció?

Skype-on vagy telefonon tudunk beszélgetni, a lefoglalt időpontban én foglak keresni a megadott elérhetőségen. A tanácsadás elején végighallgatlak, hogy részletesen beszámolhass arról, mi a konkrét probléma a gyermeked alvásával kapcsolatban, közben felteszek néhány pontosító kérdést, hogy minél személyre szabottabb válaszokat, megoldási javaslatokat tudjak majd adni. A gyermek alvásnaplóját átnézem, majd a tanácsadás második felében elkezdjük a közös munkát. Átbeszéljük, milyen megoldások jöhetnek szóba, melyik a legszimpatikusabb neked, mire kell figyelni a módszer alkalmazásánál, illetve mikorra várható eredmény az adott megoldás alkalmazása során.

A beszélgetés végén még pár percben összefoglalom, miben maradtunk, illetve egyeztetünk arról, ha további segítségre vagy folyamatos konzultációkra lenne szükséged.


Mennyibe kerül az egyéni konzultáció?

Az 50 perces telefonos vagy Skype konzultáció ára 14.900 Ft.

A konzultációra csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv olvasói jelentkezhetnek, ha még nem rendelted meg a könyvet, itt tudod megtenni. A konzultációra jelentkezés során ellenőrzésre kerül, hogy könyvtulajdonos vagy-e.

A konzultáció díját bankkártyával vagy utalással tudod rendezni, minden esetben előre, az időpont foglalásod a kifizetés után válik véglegessé.


A konzultációk időpontja:

A HELYEK MAJDNEM BETELTEK, SZEPTEMBERIG MÉG NÉHÁNY SZABAD IDŐPONTOT ELÉRHETŐVÉ TETTEM. Az extra szabad időpontok általában szerda délután, kora este vannak.

Az időpont foglalásod csak a szolgáltatás megrendelése és a tanácsadás díjának rendezése után válik véglegessé, erre 3 nap áll rendelkezésedre.

JELENTKEZEM–>


Gyakran feltett kérdések 

Hogy lehet kifizeti a tanácsadást?

Bankkártyás és előre utalásos fizetési mód elérhető. A bankkártyás fizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. A konzultációk díját mindig előre kell rendezni, ezzel biztosíthatod be a helyedet, a szabad időpontok általában hamar elfogynak, gyakran hónapokkal később van csak hely. Utólagos fizetésre nincs mód.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a konzultáció díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

A konzultációkhoz időpontot online tudsz foglalni, a booked4us rendszerén keresztül. A rendszer naprakészen mutatja a szabad időpontokat, és egy-két kattintással biztosíthatod a helyed a konzultáción. A foglalásodat legkésőbb 3 nappal a megbeszélés kezdete előtt adhatod le, és a tanácsadás megkezdése előtt legkésőbb 3 nappal lehet módosítani vagy törölni az időpontot. Ha kifutsz az időből és valami miatt nem tudsz részt venni a konzultáción, akkor a következő időpontra csak a szabad helyek függvényében tudsz bejelentkezni, akár hetekkel vagy hónapokkal később. A foglalásod csak akkor lesz végleges, ha a konzultáció kifizetésre kerül.

Hogyan zajlik pontosan megrendelés menete?

A nagy piros JELENTKEZEM gombra kattintva a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt először elkérjük azt az e-mail címet, amivel megvetted a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet. Ha ez stimmel, akkor tudod kiválasztani a konzultáció időpontját és megadni a személyes adataidat. A sikeres regisztráció után a visszaigazoló e-mailben találod a linket, amire kattintva a Simplepay oldalra jutsz, ahol meg tudod adni a bankkártyád adatait, és ki tudod fizetni a konzultáció díját. A bankkártyád adatait mi nem látjuk, nem tároljuk, a fizetés az OTP rendszerén keresztül történik.

A sikeres fizetésről újabb visszajelzést küldünk, illetve a számlát is e-mailen kapod meg.

Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail, a citromail és a hotmail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben kérlek érdeklődj a megrendelésed felől telefonon/e-mailben (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve info@anyagyere.hu)

Hogyan zajlik maga a konzultáció?

A lefoglalt időpontban foglak keresni az általad megadott telefonszámon vagy Skype elérhetőségen. A konzultáció során megbeszéljük a babád alvásproblémáit és a lehetséges megoldásokat, amik közül Te tudod kiválasztani a számotokra legmegfelelőbb módszert. A konzultáció végén egyeztethetünk arról, ha további segítségre lenne szükségetek.

A konzultáció során történik orvosi tanácsadás, pszichológiai állapotfelmérés vagy szoptatási tanácsadás?

Nem, a konzultáció során sem orvosi vizsgálatra, sem pszichológiai témájú vagy szoptatással kapcsolatos beszélgetésre nem kerül sor. A konzultáció alatt meghallgatom a gyermeked alvásproblémáinak részleteit, megpróbáljuk együtt feltárni az okokat,  majd közösen kitalálni, hogy nektek mi lenne a legjobb gyakorlati megoldás ebben a szituációban a gyermeked napirendjét vagy alvási szokásait illetően, a gyermekek alvásának élettani alapjaira és a tudományos szakirodalom által javasolt megoldásokra alapozva.

Ha orvosi vagy pszichológiai vizsgálatot szeretnél a gyermekednek, illetve szoptatási vagy dietetikai tanácsadásra van szükséged, akkor fordulj bizalommal a gyermekorvosotokhoz, aki el tud irányítani a megfelelő szakemberhez, vagy én is szívesen ajánlok olyan szakembereket, akik tudnak segíteni ebben is Nektek.

Hogyan lehet lemondani a tanácsadást?

Ha úgy döntesz, hogy még sincs szükséged a konzultációra, akkor legkésőbb a beszélgetés idejéhez képest 72 órával tudsz erről e-mailt küldeni nekem, ekkor én törlöm az időpontodat, és visszautalom a konzultáció díját. Ha 72 órán belül jelentkezel, akkor a díj felét tudom visszafizetni neked. Ha egyáltalán nem szólsz, és nem vagy elérhető a lefoglalt időpontban, akkor nincs visszatérítés, a konzultáció díja nem jár vissza. Ha csak késve érlek el, akkor sincs lehetőség tovább tartani a megbeszélést, mint az eredetileg lefoglalt időponttól számított 60 perc.

Hogyan lehet módosítani az időpontot?

Ha más időpontban lenne jobb a konzultáció, akkor a megrendeléskor kapott levélben lévő módosító linkre kattintva jutsz vissza az időpontfoglaló felületre, ahol látod a még szabad időpontokat, ki tudod választani, melyik lenne a legjobb. Elképzelhető, hogy csak hetek vagy 1-2 hónap múlva találsz szabad helyet, mert a konzultációs időpontok száma limitált, érdemes néha visszanézni az oldalra, mert előfordul, hogy felszabadul egy hamarabbi hely is.  A módosítás legkésőbbi időpontja 72 órával a konzultáció előtt érhető el, utána az időpontfoglaló rendszer már nem engedi a változtatást.

Milyen utánkövetésre van lehetőség?

Az egy órás konzultáció után lehetőség van ismételt beszélhetésekre is, ha közben felmerült benned pár kérdés, vagy elakadtál a megoldás közben. Elérhető külön díj ellenében 1×30 perces (6900 Ft)  és 3×15 (9900 Ft), beszélgetés is, ezek megbeszélésére, időpont egyeztetésre a konkrét probléma ismeretében, az egyéni konzultáció során van lehetőség.