Békés éjszakák, vidám nappalok2018-04-03T05:43:51+00:00

Nem alszik jól a babád?

 • keveset alszik a baba éjjelAz egész napod altatásból áll?
 • Folyton nyűgös, fáradt a babád? 
 • Számolni sem tudod, hányszor ébred fel a pici éjjelente?
 • Reggel úgy kelsz fel, mintha semmit sem aludtál volna?
 • Aggódsz a gyermekedért, mert pontosan látod magadon, hogy mit tesz veled a kialvatlanság?
 • Úgy érzed, már mindent megtettél, de semmi nem segített?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor mindenképp olvass tovább!


Szeretnéd tudni,

 • miért ébred fel a babád éjszaka?
 • miért alszik keveset napközben?
 • miért tart órákig az altatás?
 • milyen napirend lenne az ideális nektek?
 • mit tegyél, ha már nem szeretnéd cicin altatni a babát?
 • hogyan költöztesd a saját ágyába?
 • mit tudsz tenni, hogy ne legyen nyűgös egész nap?

A megoldás most számodra is elérhető egy,  a babák alvásának világába bepillantást nyújtó, egyszerre tudományos, olvasmányos és szupergyakorlatias könyv formájában.Kinek segít a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv?

Ez a könyv azoknak az anyukáknak és apukáknak készült, akiknek a gyermekük

 • (túl) gyakran ébred fel éjszaka,
 • keveset alszik napközben,
 • össze-vissza alszik, nincs napirendje,
 • nehezen tud elaludni,
 • folyton nyűgös és kialvatlan,
 • csak egyféleképp tud elaludni vagy visszaaludni,
 • hajnalban kel, vagy éjfélig fenn van,

és ezen szeretnének a szülők változtatni vagy a baba, vagy a saját maguk érdekében.

Miről olvashatsz a könyvben?

Kiderül, miért ébrednek óránként éjjelente a babák.

Tudni fogod, hogy mi a megoldás, ha a gyermeked csak 20 perceket alszik napközben.

A könyv segítségével olyan napirendet tudsz kialakítani, ami segít a babádnak a legtöbbet aludni napközben, így te is haladni tudsz a teendőiddel.

Számos bababarát módszert olvashatsz arról, hogyan tudod elhagyni a cicin altatást, elérni, hogy más is el tudja altatni a gyermeked, vagy hogyan állj neki a saját szobájába vagy ágyába költözetni a babádat.

Milyen módszerekről lesz szó a könyvben?

A könyvben tudományosan bizonyított, világszerte kipróbált módszerek leírását találod.

Minden módszer bababarát, azaz a baba életkorának, képességeinek megfelelően van felépítve.

A könyvben kizárólag sírni hagyás nélküli megoldásokról olvashatsz.

A könyv nem egyfajta, mindenkinek jó, tutibiztos megoldást kínál, hanem számos módszer kerül benne leírásra, így pontosan ki tudod választani, melyik passzol hozzátok a leginkább.

A könyv nem egy gyermeknevelési elv szabályait követi, hanem tudományosan megalapozott, gyakorlatban is megvalósítható tanácsokat, módszereket ír le, az arany középutat képviselve.

Akkor is találsz benne hasznos tanácsokat, ha az együttalvásra esküszöl, és az sem gond, ha a saját gyermekszobát preferálod.

A könyvet akkor is érdemes elolvasni, ha szoptatsz és akkor is, ha tápszerrel táplálod a babád. Akkor is hasznos lesz, ha cumit használt, és akkor is, ha nem. Akkor is találsz benne megoldást, ha babakocsiban altatod a babád és akkor is, ha inkább hordozol.

Már a baba megszületése előtt érdemes felkészülni belőle, de a 3-4 éves gyermekek szüleinek is lesznek benne hasznos tanácsok.


Kérem a könyvet–>>


Mit érhetsz el, ha alkalmazod a könyvben olvasottakat?

 • Ha a babád érett már rá, akkor segíthetsz neki átaludni az éjszakát. Ha még túl pici ehhez, akkor csökkentheted az éjszakai ébredések számát, kivédheted a hosszú éjszakai fennléteket, vagy a hajnali virrasztást.
 • Olyan napi rutint alakíthatsz ki, ami gördülékennyé teszi a napotokat és megfelelő mennyiségű alvást biztosít a babádnak.
 • Megkönnyítheted a babának az elalvást, véget vethetsz az órákig tartó altatásoknak.
 • Sírni hagyás nélkül tudod elérni, hogy a babád cici/ringatás/babakocsizás nélkül is el tudjon aludni, vagy a párod is vissza tudja altatni.
 • A bölcsis, ovis gyermeked nyugodtan, vidáman megy majd aludni, nem kell harcolnod azért, hogy végre lefeküdjön.
 • Az eddig keveset alvó babád akár órákkal többet fog tudni aludni, kipihenten ébred, megszűnik az állandó nyűgösség.
 • Véget ér a zombianya léted, lesz erőd újra mosolyogni, lesz energiád elindulni a játszótérre, és újra az a kedves, türelmes nő leszel, aki a gyermekeid születése előtt voltál, amikor a 8 óra egyhuzamban alvás nem csak egy elérhetetlennek hitt álom volt, hanem mindennapi realitás.

Ki írta a könyvet, miért higgyek neki?

A könyv szerzője Dr. Dénes Ivett orvos és kétgyermekes anyuka.

Nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a babájának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást.

2014 óta tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, előadások, online kurzusok és egyéni tanácsadások formájában ossza meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 4 évben több ezer babának segített jobban aludni.

Az elmúlt években rengeteg tudományos információt, kutatási eredményt, szakmai tapasztalatot, szülői visszajelzést, bevált tippet és hatékony tanácsot gyűjtött össze, amit most egy könyv formájában oszt meg a leendő és újdonsült szülőkkel.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet.” 

Dr. Dénes Ivett


Kérem a könyvet–>>


Miben más ez a könyv?

A Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv nem pont azt nyújtja, mint a legtöbb, könyvesboltokban elérhető babagondozási, gyermeknevelési könyv.

Miért?

Mert magyar szerző írta, magyar viszonyokra. Figyelembe veszi a magyar szülők hozzáállását, nem ad életszerűtlen, más kultúrákból átvett, az itthoni viszonyokra nehezen alkalmazható tanácsokat.

Csak a 0-4 éves gyermekek alvásáról szól. Kellő részletességgel (több, mint 200 oldalon át), az alapoktól indulva, rengeteg példán és esettanulmányon keresztül mutatja be azt, hogy tudsz segíteni a gyermekednek jobban aludni.

Mert tudományos tényeken, világszerte bevált módszereken alapul, nem pusztán saját tapasztalat, vagy egy-egy, épp divatos tudós véleményét részletezi.

Mert több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember írta, nem olyan ember, akinek sem egészségügyi, sem pszichológiai végzettsége nincs.

Mert nem egy módszert istenít, hanem minden problémára számos megoldást kínál. Hogy mindenki kiválaszthassa közülük azt, ami a legjobban passzol az értékrendjéhez, eddigi tapasztalataihoz vagy a babája temperamentumához.

Mert a szerző elérhető számodra is. Lehet tőle kérdezni, egyéni tanácsadásra jelentkezni, ha szükséged van a segítségére, iránymutatására.

Mert egyedülálló módon, az e-könyvre vonatkozó pénzvisszafizetési garanciával tudod elolvasni.


Miért érdemes most vásárolnod?

1. ) Mert a babakori alvásproblémák nagy része nem oldódik meg magától, maximum csökken a gond nagysága, vagy másfajta alvásprobléma formájában folytatódik. Minden egyes nap, amit várakozással töltesz, ahelyett, hogy tennél valamit a baba érdekében, egyszerű időpocsékolás. És minden egyes nap felesleges várakozás akár órákkal kevesebb alvásidőt, egész napos nyűgösséget, sok-sok sírást jelenthet a picinek. Rajtad múlik, hogy teszel-e valamit most azonnal a gyermeked alvásproblémáinak megoldása érdekében, vagy elhiszed azt a népszerű tévhitet, hogy nincs mit tenni, csak várni arra, hogy a baba majd “kinövi” a nemalvást.

2.) Most ajándékba kapsz egy csatlakozási lehetőséget a könyv olvasóit tömörítő zárt Facebook csoportunkba, ahol sorstárs szülőkkel tudsz beszélgetni, trollok és mindenkit elítélő szuperanyák nélkül.

3.) Most postaköltség nélkül tudod megrendelni. Az ajánlat csak az előrendelési akció kapcsán él, 2018. április 15. 20 óráig.


Mennyibe kerül a könyv, hogyan tudom megrendelni?

A könyv ára 4900.- Ft.

Hagyományos, nyomtatott papírkönyv és digitális, e-könyv formában is elérhető.

A nyomtatott könyv jelenleg nyomtatás alatt van, előreláthatólag az április 9-ei héttől indul a kiszállítás. Az előrendelési akcióban, 2018. április 15. 20 óráig leadott rendeléseknél a postaköltséget mi álljuk. 

A könyvet bankkártyával vagy online utalással tudod kifizetni, teljesen automata rendszer használatával, az OTP Simplepay és a szamlazz.hu segítségével. A bankkártyád adatait nem látjuk, nem tároljuk, a befizetés az OTP Bank biztonságos rendszerén keresztül történik, pontosan úgy, mintha kártyával fizetnél egy boltban.

A letölthető változat letöltéséhez szükséges linket e-mailben küldjük el neked, a nyomtatott könyv pedig a GLS Futárszolgálat segítségével érkezik meg a megadott címre.


Mit gondolnak a könyvről, akik már elolvasták?

“Örökké hálás leszek a könyvedért és a tanácsaidért, 2 nappal ezelőtt a 14 hónapja legalább ötször ébredő lányom 9.5 órát aludt egyhuzamban. Csoda…”
Nyírő-Székely Melinda
 ∴
“Mindenek előtt szeretném elmondani, hogy kiválónak tartom a könyvet. Tudományos alapokon nyugszik, mégis közérthető, rendszerszintű gondolkodásmódjával könnyen tudok azonosulni, nem csak a praktikákra fókuszál. Ajánlani fogom a barátainknak is.”
Kertész F. Marcsi
“Végre egy szerző, aki nem tör pálcát a fejünk felett!!!! Köszönet érte! Engem rettenetesen zavart, hogy a korábban – a kevés és drága szabadidőmben(!!!) – olvasott, szupermenő könyvektől csak egy nagy adag “rosszul csinálod” fejmosást kaptam… A problémákra adott javaslatok pedig semennyire sem voltak rugalmasak.
Ezt a könyvet jó kedvvel olvasom, nagyon tetszenek a javaslatok, a példák, illetve hogy a tanácsaiddal teret adsz a saját igényeim és a kreativitásom kibontakoztatásának is.”
Kraszkó Emese

Kérem a könyvet–>>


Hezitálsz?

Akkor rendeld meg a könyvet rizikó nélkül!

Ha az e-könyvet választod, akkor az egyedülálló Anyamosoly garanciával semmit nem kockáztatsz. Ha nem teszik az e-könyv, nem találod meg benne, amit keresel, írj egy e-mailt, és máris küldöm vissza az árát (ez a garancia a megrendeléstől számítva 2 hónapig él).


Megrendelem->>


Gyakran feltett kérdések 

Hogy tudom kifizeti a könyvet?

Bankkártyás és átutalásos fizetési mód elérhető. Mindkét esetben a kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. A könyv árát mindig előre kell rendezni, utólagos fizetésre nincs mód.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a könyv árának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod az összeget. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Biztonságos ez a fizetési mód?

Abszolút. Az OTP rendszere a garancia, hogy a fizetés folyamata nyomon követhető. A saját bankszámla kivonatodon nyomon követheted, hogy tényleg megtörtént-e a bankkártyás fizetés, ha kértél ilyen szolgáltatást a bankodtól, akkor egy sms-t is kapsz a tranzakcióról. Emellett e-mailben is tájékoztatunk a sikeres fizetésről. Ha attól félsz, hogy mégsem kapod meg a könyvet, miután kifizetted, akkor is megnyugodhatsz. A bankod vissza fogja téríteni neked a befizetésed összegét, ha nem érkezik meg a könyv.

Hogy történik pontosan a megrendelés, a fizetés?

Ha ráklikkeksz a “Kérem a könyvet” szövegre, akkor a megrendelő oldalra kerülsz. Itt tudod megadni az adataidat. Erre azért van szükség, mert minden online megrendelés esetén kötelező a számla kiállítása, amihez a nevedre és a lakcímedre van szükség. A telefonszámod azért kérjük el, ha valamilyen probléma merül fel a megrendelés kapcsán (pl. az email címről visszapattan a levelünk), akkor telefonon is el tudjunk érni.

Ha elküldöd a megrendelést a “Megrendelés” gombra kattintva, akkor rögtön kapsz egy levelet a szamlazz.hu-tól, amiben a könyv kifizetését tudod intézni.

Ha bankkártyával fizetsz:

Kattints a levélben “A számla kifizetéséhez kattintson ide” feliratra. A következő oldalon pedig a bankkártyával fizetésre. A rendszer átirányít az OTP Simplepay oldalra, ahol biztonságosan megadhatod a bankkártyád adatait (az adatokat az OTP tárolja, látja, mi nem). Ha a “Kifizetem az összeget” gombra kattintva befejezed a fizetést, kapsz egy újabb e-mailt a sikeres fizetésről, és egy másikat, amiben benne lesz a számlád. Pár órán belül pedig a könyved letöltéséhez szükséges link is megérkezik, így már bele ia kezdhetsz az olvasásba.

Ha nyomtatott könyvet vettél, akkor pedig a GLS Futárszolgálat segítségével kapot meg a csomagot, 1-2 munkanapon belül.

Ha átutalással fizetsz:

Kattints a levélben “A számla kifizetéséhez kattintson ide” feliratra. A következő oldalon pedig a banki átutalással fizetésre. A rendszer átirányít az OTP Simplepay oldalára, ahol ki tudod választani, melyik banknál van a bankszámlád. Belépve a bankod online felületére, át tudod utalni a kért összeget. Ha megérkezik a számlánkra a pénz (a befizetés napján, vagy az azt következő első munkanap), aznap küldjük e-mailben a számlát és az e-könyv letöltési linkjét.

Ha nyomtatott könyvet vettél, akkor pedig a GLS Futárszolgálat segítségével kapod meg a csomagot, 1-2 munkanapon belül.

Külföldön élek, tudok rendelni?

A papír alapú könyvet jelenleg csak belföldi címre postázzuk, de az e-könyvet a világ minden tájára el tudjuk küldeni. Külföldi megrendelőnek akkor számítasz, ha külföldi címet adsz meg a számla kiállításához. Ebben az esetben külön megrendelő űrlapon tudod megrendelni az e-könyvet:

Külföldi címről rendelek–>>

Az e-könyv ára nem változik külföldi megrendelés esetén sem, és a kifizetést is a fent részletezett módon tudod megtenni. A megrendelés menete külföldi megrendelés esetén lassabb, mert a különböző helyi általános forgalmi adó kulcsok miatt kézi feldolgozásra van szükség.

Hogy kapom meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című e-könyvet?

A könyv PDF formátumban elérhető, letölthető formátumú. A könyv olvasásához a PDF formátum megnyitásához szükséges programra van szükség. A könyv letöltéséhez szükséges linket e-mailben kapod meg, a fizetés után.

Hogyan kapom meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című papírkönyvet?

A könyvet a GLS futárszolgálata szállítja ki neked, a könyv árának befizetését követő 1-2 munkanapon belül.

Lehet utánvéttel fizetni?

Jelenleg nem. A könyvet és a postaköltséget csak bankkártyával és átutalással lehet kifizetni, a megrendelés után. A kiszállítás az összeg számlánkra való beérkezése után indul.

Mennyi a postaköltség?

Magyarországi címre 890.-  Ft a postaköltség, melyet a könyv árával együtt, előre kell kifizetni. Ezt eseti akciók és nagyobb mennyiségű megrendelés esetén átvállaljuk.

Mi a teendő, ha nem kapok e-mailt?

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, nyugodtan rendeld meg újra a könyvet. Nem kell 2x kifizetned, az egyik megrendelés sikeres kifizetése után a másik megrendelést töröljük.

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá, vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail, a yahoo és a citromail rendszerei néha automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni, vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve denes.ivett@anyagyere.hu)

Hogyan érvényesíthetem az Anyamosoly garanciát?

Az Anyamosoly garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok e-könyv megvásárlása esetén él (a papírkönyvre nem vonatkozik), a könyv kifizetésének napjáról számított 2 hónapig. (Ha január 31-én fizettél, akkor március 31-ig. Ha augusztus 18-án, akkor október 18-ig). Ha érvényesíteni akarod a garanciát, írj egy e-mailt a denes.ivett@anyagyere.hu e-mail címre, a bankszámlaszámod és a hivatalos neved megadásával, és mi 8 napon belül visszautaljuk neked a könyv árát.

Megrendelem a  könyvet–>>