Home/Anyák napjára
Anyák napjára 2018-04-26T10:28:38+00:00

Közeleg az Anyák napja…

Szeretnéd valamivel megköszönni a párodnak azt a sok törődést, munkát és áldozatot, amit a gyermekeitekért tesz?

Tudod, hogy a kisgyermekes anyák 98%-a minek örülne leginkább? 

Nem egy vörös rózsacsokornak. Nem is egy vacsorának, sőt, még nem is egy kettesben töltött wellness hétvégének.

Mire vágyik ehelyett szinte minden anyuka? 

keveset alszik a baba éjjel

Egy kiadós alvásra. Egy átaludt éjszakára, mikor nem kelti fel a gyermek óránként. Egy reggeli lustálkodásra, mikor nem kel felkelnie hajnali 5-kor a baba miatt.

Nyugodt nappalokra, mikor nem kell egész nap a nyűgös, kialvatlan babát ringatnia, hátha sikerül elaludnia 20 percre.

A kisgyermekes anyák az esti többórás altatás helyett igazi, kettesben töltött, összebújós estékre vágynak… És nem csak akkor, mikor szökőévente egyszer a gyerkőc a mamánál alszik.

Hogyan tudod ezt biztosítani a párodnak? 

Lepd meg egy bizonyítottan hatékony, rengeteg módszert felsorakoztató könyvvel, amiben minden baba és kisgyermekkori alvásproblémára bababarát megoldást találtok. 


Megveszem–>>


Mit mondanak azok az apák, akik már kipróbálták a könyvet?

“Teljesen el voltam keseredve… A feleségem annyira kialvatlan volt, mert a 8 hónapos kisfiunk a fél éjszakákat fenn töltötte, hogy teljesen kifordult magából. A kedves, segítőkész párom helyett egy mindig ideges, feszült, morcos nőt kaptam. És nem tudtam neki segíteni. Aztán rátaláltam a könyvedre. Mindketten elolvastuk, átrágtuk. Kiválasztottuk a legszimpatikusabb módszert, aztán közösen dolgoztunk rajta. 10 hónapos korára Bence végigaludta az éjszakát. Életem legjobb befektetése volt a könyv. “

K. Tamás

Az egyik barátom ajánlotta a könyvet, mert nem aludt jól a gyerekük. Őszintén szólva nem hittem benne. Párom elolvasta és azt mondta, hogy ha ezeket az infókat már az elején tudta volna, akkor megspórolhattunk volna 1,5 évnyi küzdelmet az altatással. Sikerült elérni, hogy a 2 éves kislányunk szól, ha álmos, bebújik az ágyába és magától elalszik este 8-ra. 3 héttel ezelőttig 2 órás altatásra volt szükség, este 11-ig próbáltuk rávenni, hogy végre elaludjon.”

Virág Zsolt, a 2 éves Luca apukája

“Kedves Ivett! Megmentetted a házasságunkat!!! Mióta a segítségeddel Lili jól alszik, újra van házaséletünk, együtt töltött időnk. Katát mintha kicserélték volna, újra kiegyensúlyozott, elmúlt a depressziója és még nyaralni is el mertünk indulni hármasban. Lili simán bírta a hosszú utat. Örök hálám!!!”

P. Ádám


Technikai infók:

A könyv ára 4900 Ft. (A postaköltség 890 Ft)

A fizetés bankkártyával (OTP Simplepay) és átutalással lehetséges.

A könyvet a GLS futárszolgálat viszi ki, 1-2 munkanapon belül.

Ha május 2-áig kifizeted, garantáltan odaér május 6-áig.


Kérem a könyvet–>>


Apróbetű:

Csak magyarországi címre tudunk postázni.

A május 3-án 10 óráig kifizetett megrendeléseknél tudjuk biztosítani a pénteki kiszállítást. A bankkártyás fizetést azonnal látjuk, az utálás általában 1 munkanap múlva érkezik meg. A futárszolgálat hibájából történő csúszásokért a felelősség nem minket terhel.