Anya, gyere! Klub2018-12-12T07:31:05+00:00

A babák és kisgyermekek alvása folyton változik, szinte minden héten új kihívásokkal találod szemben magad. Hol az extra éjszakai ébredések okoznak fejtörést, hol a napirend változása miatt aggódsz. A babád hirtelen nem akar elaludni, vagy egyik-napról a másikra órákig fenn van éjjelente.

Mit tudsz ilyenkor tenni?

» Fordulhatsz a védőnőhöz vagy a gyermekorvoshoz, akihez akár csak hetek múlva tudsz bejelentkezni (hiszen a babát mégsem viheted be a sok lázas, köhögő gyermek közé másnap), de akkor sincs igazán idő, és sajnos gyakran elég tudás sem a probléma átbeszélésére, igazi megoldására.

» Felteheted a babád alvásával kapcsolatos kérdéseidet a Facebook számtalan baba-mama csoportjának egyikében, ahol a legtöbbször hasonló cipőben járó anyukák pontosan ugyanolyan tanácstalanok mint te, de azért bőszen ajánlgatják a csodabogyót, a szoptatás befejezését, a tápszeres kiegészítést, meg a kiságy áthelyezését. Amik persze nem oldják meg a problémát.

Ha peched van, akkor pedig úgy lehurrognak a csoportban, hogy mit problémázol, és könnyedén a fejedhez vágják a “minek szül az ilyen, ha nem bírja az éjszakázást!” mondatot is.

Vagy ellenkezőleg, te leszel a sz@ranya a csoportban, aki még arra sem képes, hogy elaltassa a gyermekét.

» A rokonok és tapasztalt kisgyermekes barátnők szívesen segítenének neked, de hamar kifogynak az ötletekből, hiszen nekik is maximum pár gyermekes tapasztalatuk van, egyáltalán nem biztos, hogy a babáiknál felmerült hasonló probléma, és az sem biztos, hogy ami nekik bevált, az nálad is működni fog.

» Az internet tele van jótanáccsal és tutitippel, főleg a pofonegyszerű és a 100%-osan bevált típusokból, de az a legritkább esetben derül csak ki, hogy ki is írta azt a cikket, szakember-e az illető, és milyen tudományos tényre alapozza a mondanivalóját.

Egyik lehetőség sem ad igazi megoldást…


Mi lenne, ha mindezek helyett inkább…

 • konzultálhatnál egy tapasztalt, évek óta a babák és a kisgyermekek alvásával foglalkozó orvossal a gyermeked alvásáról?
 • Pár napon belül a sablonválaszok helyett, személyre szabott megoldásokat kaphatnál?
 • egy olyan közösségbe tartozhatnál, ahol nem téged hibáztatnának amiatt, hogy nem alszik jól a babád? Ahol nem kellene versenyezned a szuperanyákkal, akiknek születése óta átalussza a baba az éjszakát?
 • olyan anyukákkal beszélgethetnél, akik megértenek, és értékes tapasztalattal rendelkeznek a nemalvó babákkal kapcsolatban?
 • személyeskedés nélkül is megvitathatnád a különböző megoldási lehetőségeket?
 • tévhitek és városi legendák helyett inkább tudományosan bizonyított módszerekről olvashatnál?

Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor Neked az Anya, gyere! Klubban a helyed! 


Mit ad a klubtagság Neked?

 • Hozzáférést egy zárt Facebook csoporthoz, ahol szabadon beszélgethetsz, gyűjthetsz megoldási javaslatokat, kérdezheted a szakembert és a klubtagokat is minden, babaalvást érintő kérdésben. (0-4 éves korú gyermekek esetén érdemes csatlakozni).
 • Tudományos alapokon nyugvó, széles körben bizonyított tanácsokat, amik közül ki tudod választani azt, ami a saját szituációtokra a legideálisabb megoldás.
 • Extra tartalmakat, melyek csak klubtagoknak elérhetőek. A teljesség igénye nélkül néhány téma:
  • alvási szokások változtatása lépésről-lépésre,
  • mit tegyél, ha éjjel órákig fenn van a baba, 
  • a nappali alvások elhagyásának menete,
  • az éjszakai ébredések igazi okának megfejtése,
  • a napirend kialakítása lépésről-lépésre,
  • mindent a cumiról,
  • az éjszakai evések titkai.
 • Ha extra téma érdekel – csak szólj, és felveszem a kidolgozandó összefoglalók listájára. 😊
 • Alvásnapló elemzést: a megfejtést, mi áll a számok mögött, és hogyan tudod kialakítani az ideális napirendet a gyermekednek.
 • Esettanulmányokat, sikertörténeteket, a módszereket már sikeresen alkalmazó szülők beszámolóit.

Miért érdemes belépned?

 • A babád alvása van olyan fontos, hogy ne a gyermektelen szomszédasszony holtbiztos tanácsai alapján próbálgasd jobbá tenni azt, heteken-hónapokon keresztül. Ehelyett a klubban tudományosan alátámasztott, és gyakorlatban is bizonyított, személyre szabott tanácsokat kapsz minden babaalvással kapcsolatos kérdésre, legkésőbb néhány napon belül.
 • A kialvatlanság (a babáé és a tiéd is!) egészségügyi kockázatot jelent, azonnali teendőt igényel, nincs idő várni a csodára, cselekedni kell.
 • A klub csak időszakosan, 3 havonta nyitja ki a kapuit az új jelentkezők felé, (a következő nyitás: 2019. Február 4.), ráadásul akkor lehet csak jelentkezni, ha lesznek betöltetlen helyek.

Miben nyújt többet ez a klub Neked, mint a gyermekorvos, a kisgyermekes barátnők vagy egy egyszerű Facebook csoport?

 • Itt egy tapasztalt alvás tanácsadó szakembertől tudsz kérdezni, aki nem a saját gyermekein szerzett tapasztalatát, vagy a valahol olvasott, ismeretlen szerző által, innen-onnan összeollózott cikkből vett tutitippet ossza meg veled, hanem szakmailag bizonyított, tudományos alapokon nyugvó és személyre szabott tanácsokat ad.
 • Itt nem lesz letudva a válasz egy cikkre vagy videóra utaló linkkel, és lezárva sincs a hozzászólás lehetősége. Majd te eldöntöd, mikor kaptál választ minden kérdésedre. 😊
 • A klubban tuti, hogy nem úszod meg egy részletes alvásnapló elemzés, még 5-8 újabb kérdésre adandó válasz, és hosszas beszélgetés nélkül azt, ha felteszel egy rövid kérdést. (Végre egy hely, ahol nem kell bocsánatot kérned, hogy túl hosszú lett a bejegyzésed! 😃)
 • Itt nem 2 perced van a probléma megbeszélésére, mert már jön is a következő időpontos anyuka, vagy a beszélgetés közben még befut 3 telefon, 2 receptírás és 4 egészséges igazolás kérés.
 • Itt nem azt a választ kapod, hogy majd kinövi a baba, vagy hogy hagyd abba a szoptatást, akkor majd nem ébred fel éjjel a pici. 
 • A klubba természetesen nem léphet be bárki. Itt nincsenek trollok, szaglászók, kamuprofilú kommentelők, saját termékeket tukmálók, kéretlen tanácsok, elavult nézetek, hiszen mindenki a nevét adja ahhoz, amit ír. A tagok által leírt tapasztalatokban is nyugodtan meg lehet bízni, hiszen tapasztalt szakember is követi a beszélgetéseket. 
 • A veled egy cipőben járó, tudatos és babaalvás témakörben képben lévő anyukák tapasztalatai felbecsülhetetlen értékűek, ők tudják igazán, milyen nehézségeken mész át, mennyi küzdelem árán tudod elérni, hogy a gyermeked jobban aludjon. A klubban nem fogsz lesajnáló, ócsároló, téged hibáztató beszólásokat kapni, és senki nem fog azzal nyugtatni, hogy csak túlliheged a dolgokat. Aki ismételten, a kérés ellenére ilyet tesz, visszakapja a még hátralévő tagsága díját, és távozni kényszerül a klubból.
 • A klubban pár napon belül személyre szabott, részletes, gyakorlatban már bizonyított tanácsokat kapsz. Nem kell heteket vagy hónapokat várnod egy konzultációs időpontra, órákat ülni a beteg gyerekekel teli váróteremben,  vagy napokig kutatni a neten a “ki tudja beválik- e” megoldásért.

Ki vezeti a Klubot? 

A klubot Dr. Dénes Ivett orvos és kétgyermekes anyuka, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv szerzője vezeti.

Ivett a nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a fiának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást a saját problémájára, és közben rengeteg ismeretet gyűjtött a babák alvásáról. 

2014 óta segíti a kisgyermekes szülőket abban, hogy gyermekeik jobban aludhassanak. Tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, előadások, online és egyéni kurzusok formájában ossza meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 5 évben több ezer babának segített jobban aludni.


Hogyan tudsz csatlakozni a klubba?

 • A klubtagság havidíja 5000 Ft.
 • A klubba kizárólag itt a honlapon, egy jelentkezési lap kitöltésével tudsz csatlakozni.
 • A klubba csak a Békés éjszakák, vidám nappalok könyv tulajdonosai léphetnek be. Ha nincs még meg a könyv, akkor érdemes már most megrendelned, hogy a klub nyitásakor csatlakozni tudj a klubba.
 • A klubtagság bármeddig hosszabbítható, a tagsági díj időben történő rendezésével. 
 • Az új tagok csak a betöltetlen helyekre tudnak csatlakozni, a helyek száma limitált.
 • A klub tagdíját csak bankkártyával lehet fizetni, a havi klubtagsági díja automatikusan levonásra kerül a bankkártyádról minden hónap azonos napján.
 • A klubtagság természetesen bármikor lemondható, a tagság 30 nappal az utolsó havi tagsági befizetése után jár le.
 • Ha sikeresen jelentkeztél a klubba és a bankkártyás fizetés is rendben volt, akkor e-mailben elküldöm neked a zárt Facebook csoport elérhetőségét, az extra összefoglalókról is lesz tájékoztatás, illetve a csak klubtagoknak elérhető szolgáltatásokról is értesülsz.
 • A klub csak időszakosan van nyitva, 3 havonta lehet csatlakozni. A következő nyitás várható időpontja 2019. Február 4. 

Ne feledd, az Anyamosoly garancia 14 napos kipróbálási lehetőséget ad, rizikó nélkül!

 

A klub jelenleg zárva, teltházas.

Ha érdekel a csatlakozás, itt kérhetsz e-mail értesítést a következő nyitásról:Gyakran feltett kérdések 

Hogy lehet kifizeti a klubtagságot?

Kizárólag bankkártyás fizetési mód elérhető. A kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. A klub díját mindig előre kell rendezni, utólagos fizetésre nincs mód.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a tagság díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait. A klub tagsági díja minden hónap ugyanazon napján kerül levonásra, automatikusan.

Hogyan tudom lemondani a klubtagságot?

Ha már nem szeretnél tovább klubtag maradni, akkor az alábbi lehetőségeid vannak:

1. Írsz erről egy e-mailt a denes.ivett@anyagyere.hu címre.

2. A visszaigazoló e-mailben és a tájékoztató e-mailekben mindig ott a tagság lemondásának linkje, ha arra rákattintasz, máris lemondtad az előfizetésed.

A klubtagságod természetesen csak az utolsó befizetésed utáni 30. nappal szűnik meg, azaz, ha november 5-én csatlakoztál a klubba és november 24-én lemondod a tagságot, akkor a megszűnés december 4-e lesz.

Hogy működik az Anya, gyere! Klub?

A klub lelke egy zárt Facebook csoport, ide lehet belépni a klubtagoknak (A klub ezen részének szolgáltatásait tehát csak azok vehetik igénybe, akik csatlakoztak a Facebookhoz). A csoportban szabadon lehet kérdezni, beszélgetni a tagoknak egymással és a szakemberrel is. A csoportban elérhető számos összefoglaló, megvalósítási segédlet, (ezekhez máshol nem lehet hozzájutni), a különböző alvási nehézségeket részletesen és személyre szabott módon tudod megbeszélni.

A klubtagok e-mailek formájában értesülnek a legújabb összefoglalókról és exkluzív, csak a klubtagoknak elérhető tudásanyagokról, újdonságokról, szolgáltatásokról.

Hogyan zajlik pontosan megrendelés menete?

Ha úgy döntötték, hogy belépsz a klubba, kattints a Csatlakozni szeretnék szövegre (ez csak akkor látszik, ha aklub épp nyitva van) Innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat, majd elküldeni a megrendelést. A megrendelés során ellenőrizzük, hogy könyvtulajodonos vagy-e, csak akkor tudod megrendelni a szolgáltatást.

Az adatok megadása és csatlakozom gomb megnyomása után a rendszer az OTP Simplepay oldalra irányít át, ahol meg tudod adni a bankkártyád adatait. Ha a fizetés sikeres volt, máris klubtag vagy, a visszaigazoló e-mailben olvashatod a csatlakozás további lépéseit.

Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ezért fontos, hogy megadd a telefonszámod is, ilyen esetben fel tudjunk hívni. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, kérlek írj vagy hívd az ügyfélszolgálatot. (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve denes.ivett@anyagyere.hu).

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben érdemes telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve denes.ivett@anyagyere.hu).

Hogyan érvényesíthetem a klubtagsági esetén az Anyamosoly garanciát?

Az Anyamosoly garancia keretében 14 napos kipróbálási lehetőséged van, azaz, ha 2 héten belül jelzed nekünk e-mailben, hogy nem szeretnél maradni, akkor visszafizetjük neked a havi klubtagsági díjat. Ez a garancia csak akkor él, ha még nem vettél részt a klubtagoknak alkalmanként járó, ajándék telefonos vagy Skype konzultáción, vagy az extra, csak a klubtagoknak elérhető szolgáltatások valamelyikén.