Anya, gyere! Klub 2018-08-22T13:15:48+00:00

A babák és kisgyermekek alvása folyton változik, szinte minden héten új kihívásokkal találod szemben magad. Hol az extra éjszakai ébredések okoznak fejtörést, hol a napirend változása miatt aggódsz. A babád hirtelen nem akar elaludni, vagy egyik-napról a másikra órákig fenn van éjjelente.

Mit tudsz ilyenkor tenni?

» Fordulhatsz a védőnőhöz vagy a gyermekorvoshoz, akihez akár csak hetek múlva tudsz bejelentkezni, és akkor sincs igazán idő és elég tudás a probléma átbeszélésére.

» Felteheted a babád alvásával kapcsolatos kérdéseidet a Facebook baba-mama csoportjaiban, ahol a legtöbbször hasonló cipőben járó anyukák pontosan ugyanolyan tanácstalanok mint te, de azért bőszen ajánlgatják a csodabogyót meg az kiságy áthelyezését. Ami persze nem oldja meg a problémát.

Ha peched van, akkor pedig úgy lehurrognak a csoportban, hogy mit képzelsz, mit problémázol, és könnyedén a fejedhez vágják a “minek szül az ilyen, ha nem bírja az éjszakázást!” mondatot is.

Vagy te leszel a sz@ranya a csoportban, aki még arra sem képes, hogy elaltassa a gyermekét.

» A rokonok és tapasztalt kisgyermekes barátnők szívesen segítenének neked, de hamar kifogynak az ötletekből, hiszen nekik is maximum pár gyermekes tapasztalatuk van, egyáltalán nem biztos, hogy a babáiknál felmerült hasonló probléma, és az sem biztos, hogy ami nekik bevált, az nálad is működni fog.

» Az internet tele van jótanáccsal és tutitippel, főleg a pofonegyszerű és a 100%-osan bevált típusokból, de az a legritkább esetben derül csak ki, hogy ki is írta azt a cikket, szakember-e az illető, és milyen tudományos tényre alapozza a mondanivalóját.

Egyik lehetőség sem ad igazi megoldást…


Mi lenne, ha mindezek helyett inkább…

 • konzultálhatnál egy tapasztalt, évek óta a babák és a kisgyermekek alvásával foglalkozó orvossal a gyermeked alvásáról?
 • 1-2 napon belül személyre szabott válaszokat kaphatnál?
 • egy olyan közösségbe tartozhatnál, ahol nem téged hibáztatnának amiatt, hogy nem alszik jól a babád? Ahol nem kellene versenyezned a szuperanyákkal, akiknek születése óta átalussza a baba az éjszakát?
 • olyan anyukákkal beszélgethetnél, akik megértenek, és értékes tapasztalattal rendelkeznek a nemalvó babákkal kapcsolatban?
 • személyeskedés nélkül megvitathatnád a különböző megoldási lehetőségeket?
 • tévhitek és városi legendák helyett inkább tudományosan bizonyított módszerekről olvashatnál?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor az Anya, gyere! Klubban a helyed!


Mit ad a klubtagság Neked?

 • Hozzáférést egy zárt Facebook csoporthoz, ahol szabadon beszélgethetsz, gyűjthetsz megoldási javaslatokat, kérdezheted a szakembert és a klubtagokat is minden, babaalvást érintő kérdésben. (0-4 éves korú gyermekek esetén érdemes csatlakozni).
 • Extra tartalmakat, melyek csak klubtagoknak elérhetőek. A teljesség igénye nélkül néhány téma:
  • alvási szokások változtatása lépésről-lépésre
  • mit tegyél, ha éjjel órákig fenn van a baba?
  • a 2–>1 nappali alvásváltás menete,
  • az éjszakai ébredések okának megfejtése,
  • a napirend kialakítása lépésről-lépésre
  • mindent a cumiról.
 • Ha extra téma érdekel – csak szólj, pár nap és kész. 😊
 • Alvásnapló elemzést: a megfejtést, mi áll a számok mögött, és hogyan tudod kialakítani az ideális napirendet a gyermekednek.
 • Esettanulmányokat, sikertörténeteket, a módszereket már sikeresen alkalmazó szülők beszámolóit.

Miért érdemes MOST belépned?

 • A babád alvása van olyan fontos, hogy ne a gyermektelen szomszédasszony holtbiztos tanácsai alapján próbálgasd jobbá tenni azt, heteken-hónapokon keresztül. Ehelyett a klubban tudományosan alátámasztott, és gyakorlatban is bizonyított tanácsokat kapsz minden babaalvással kapcsolatos kérdésre, legkésőbb néhány napon belül.
 • A kialvatlanság (a babáé és a tiéd is!) egészségügyi kockázatot jelent, azonnali teendőt igényel, nincs idő várni a csodára, cselekedni kell.
 • A klub csak időszakosan nyitja ki a kapuit az új jelentkezők felé, (a következő nyitás: NOVEMBER 1.), ráadásul akkor lehet csak jelentkezni, ha lesznek betöltetlen helyek.

A klub jelenleg zárva, nyitás 2018. november 1-én


Miben nyújt többet ez a klub Neked?

 

 • Itt egy tapasztalt alvás tanácsadó szakembertől tudsz kérdezni, aki nem a saját gyermekein szerzett tapasztalatát, vagy a barátnője által olvasott, ismeretlen szerző által, innen-onnan összeollózott cikkből vett tutitippet ossza meg veled, hanem szakmailag bizonyított, tudományos alapokon nyugvó és személyre szabott tanácsokat. 
 • Itt nem lesz letudva a válasz egy cikkre vagy videóra utaló linkkel, és lezárva sincs a hozzászólás lehetősége. Majd te eldöntöd, mikor kaptál választ minden kérdésedre. 😊
 • A klubban tuti, hogy nem úszod meg egy részletes alvásnapló elemzés, még 5-8 újabb kérdésre adandó válasz, és hosszas beszélgetés nélkül azt, ha felteszel egy rövid kérdést. 😊
 • A klubba természetesen nem léphet be bárki. Itt nincsenek trollok, szaglászók, kamuprofilú kommentelők, saját termékeket tukmálók, kéretlen tanácsok, elavult nézetek, mindenki a nevét adja ahhoz, amit ír. A tagok által leírt tapasztalatokban is nyugodtan meg lehet bízni, hiszen tapasztalt szakember is követi a beszélgetéseket. 
 • A veled egy cipőben járó, tudatos és babaalvás témakörben képben lévő anyukák tapasztalatai felbecsülhetetlen értékűek, ők tudják igazán, milyen nehézségeken mész át, mennyi küzdelem árán tudod elérni, hogy a gyermeked jobban aludjon. A klubban nem fogsz lesajnáló, ócsároló, téged hibáztató beszólásokat kapni, és senki nem fog azzal nyugtatni, hogy csak túlliheged a dolgokat. Aki ismételten, a kérés ellenére ilyet tesz, visszakapja a még hátralévő tagsága díját, és távozni kényszerül a klubból.
 • A klubban pár napon belül személyre szabott, részletes, gyakorlatban már bizonyított tanácsokat kapsz. Nem kell heteket várnod egy konzultációs időpontra, napokig kutatni a neten a megoldásért, hanem, ha aznap reggel hirtelen “elromlik” a babád alvása, már másnap pontosan fogod tudni, mi a teendő.
 • Itt olyan társakat találhatsz, akiknek ugyanolyan fontos a babájuk alvása, mint neked. Ez nem egy többezres, bárkit beengedő közösség, ahol óhatatlanul is szembetalálkozol a volt főnököddel, vagy a párod volt barátnőjével, aki előtt nem szívesen vitatnád meg a gyermeked alvási problémáit.

Ki vezeti a Klubot? 

A klubot Dr. Dénes Ivett orvos és kétgyermekes anyuka, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv szerzője vezeti.

Ivett a nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a fiának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást.

2014 óta segíti a kisgyermekes szülőket abban, hogy gyermekeik jobban aludhassanak. Tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, előadások, online és egyéni kurzusok formájában ossza meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 4 évben több ezer babának segített jobban aludni.


Hogyan tudsz csatlakozni a klubba?

 

 • A klubtagság havidíja 5000 Ft.
 • A klubba online, egy jelentkezési lap kitöltésével tudsz csatlakozni.
 • A klubba csak a Békés éjszakák, vidám nappalok könyv tulajdonosai léphetnek be. Ha nincs még meg a könyv, akkor érdemes már most megrendelned, hogy a klub nyitásakor csatlakozni tudj a klubba.
 • A klubtagság bármeddig hosszabbítható, a tagsági díj időben történő rendezésével. 
 • Az új tagok csak a betöltetlen helyekre tudnak csatlakozni, a helyek száma limitált.
 • A klub tagdíját csak bankkártyával lehet fizetni, a havi klub tagsági díja automatikusan levonásra kerül a bankkártyádról minden hónap azonos napján.
 • A klubtagság természetesen bármikor lemondható, a tagság 30 nappal az utolsó havi tagsági befizetése után jár le.

Gyakran feltett kérdések 

Hogy lehet kifizeti a klubtagságot?

Bankkártyás fizetési mód elérhető. A kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. A klub díját mindig előre kell rendezni, utólagos fizetésre nincs mód.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a tagság díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Hogy működik az Anya, gyere! Klub?

A klub lelke egy zárt Facebook csoport, ide lehet belépni a klubtagoknak (A klub ezen részének szolgáltatásait tehát csak azok vehetik igénybe, akik csatlakoztak a Facebookhoz). A csoportban szabadon lehet kérdezni, beszélgetni a tagoknak egymással és a szakemberrel is. A csoportban elérhető számos összefoglaló, megvalósítási segédlet, (ezekhez máshol nem lehet hozzájutni), a különböző alvási nehézségeket részletesen és személyre szabott módon tudod megbeszélni.

A klubtagok e-mailek formájában értesülnek a legújabb összefoglalókról és exkluzív, csak a klubtagoknak elérhető tudásanyagokról, újdonságokról.

Hogyan zajlik pontosan megrendelés menete?

Ha úgy döntötték, hogy belépsz a klubba, kattints a Csatlakozni szeretnék szövegre. Innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat, majd elküldeni a megrendelést. A megrendelés során ellenőrizzük, hogy könyvtulajodonos vagy-e, csak akkor tudod megrendelni a szolgáltatást.

Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ezért fontos, hogy megadd a telefonszámod is, ilyen esetben fel tudjunk hívni. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, nyugodtan rendeld meg újra a klubtagságit. Nem kell 2x kifizetned, az egyik megrendelés sikeres kifizetése után a másik megrendelést töröljük.

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve denes.ivett@anyagyere.hu)

Hogyan érvényesíthetem a klubtagsági esetén az Anyamosoly garanciát?

Az Anyamosoly garancia keretében 14 napos kipróbálási lehetőséged van, azaz, ha 2 héten belül jelzed nekünk e-mailben, hogy nem szeretnél maradni, akkor visszafizetjük neked a havi klubtagsági díjat. Ez a garancia csak akkor él, ha még nem vettél részt a 2018. augusztusi csatlakozásnál ajándékba járó egyéni, telefonos vagy Skype konzultáción.