Home/Klub
Klub 2018-01-17T11:50:34+00:00

Anya, gyere! Klub

 • Szeretnél egy olyan közösségbe tartozni, ahol nem téged hibáztatnak amiatt, hogy nem alszik jól a babád? Ahol nem kell versenyezned a szuperanyákkal, akiknek születése óta átalussza a baba az éjszakát, és nappal is csak enni kel fel, szigorúan 3 óránként. Akik nem is értik, mit szórakozol annyit az altatással, hiszen csak berakod a babát evés után az ágyába, aztán majd elalszik, ha fáradt.
 • Szeretnél sorstárs anyukákkal beszélgetni, akik megértenek, és értékes tapasztalattal rendelkeznek a nemalvó babákkal kapcsolatban?
 • Mindezt egy alvás tanácsadó szakmai segítségével?
 • Szeretnéd megvitatni a különböző megoldási lehetőségeket, tévhitek és városi legendák helyett tudományosan bizonyított módszerekről olvasni, beszélgetni?
 • Hosszú távon gondolkodsz? Mindig felmerül valamilyen kérdésed a babád alvásával kapcsolatban? Szeretnél még aznap választ kapni?
 • Eleged van a sablonos, elméleti tanácsokból, amit az internetes blogokon olvasol, szeretnél inkább szupergyakorlatias, kipróbált, bizonyítottan hatékony, lépésről lépésre kibontott leírásokat, érdekes esettanulmányokat böngészni?
 • Konzultálnál egy szakemberrel a babák alvásáról?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor az Anya, gyere! Klubban a helyed!

Mit ad a klubtagság?

 • Hozzáférést egy zárt, Facebook csoporthoz, ahol szabadon beszélgethetsz, gyűjthetsz megoldási javaslatokat, kérdezhetsz engem is, és a klubtagokat is minden babaalvást érintő kérdésben.
 • Extra tartalmakat, melyek csak klubtagoknak elérhetőek: alvási szokások változtatása együtt alvás esetén, óvodai, bölcsis alvásgondok, nagycsaládok napirendjének összehangolása, korababák speciális kérdései.
 • Ha extra téma érdekel – csak szólj és írok róla.
 • Alvásnapló elemzést: segítek megfejteni, mi áll a számok mögött, és hogyan tudod kialakítani az ideális napirendet a gyermeknek.
 • Esettanulmányokat, részletes, pontokba szedett alvásprogram megvalósítási segédleteket.

Miért érdemes most belépned?

 • A babák alvása van olyan fontos, hogy ne a gyermektelen szomszédasszony holtbiztos tanácsai alapján próbálgasd jobbá tenni azt heteken-hónapokon keresztül. Ehelyett a klubban tudományosan alátámasztott, és gyakorlatban is bizonyított tanácsokat kapsz minden babaalvással kapcsolatos kérdésre, még aznap.
 • A kialvatlanság egészségügyi kockázatot jelent, azonnali teendőt igényel, nincs idő várni a csodára, cselekedni kell.
 • Most bevezető áron tudsz csatlakozni, és egy értékes ajándékot is kapsz.
 • A klub 3 hónapig zárva lesz, ráadásul csak akkor lehet újra jelentkezni, ha lesznek betöltetlen helyek.

Miben más ez a klub, mint bármilyen baba-mama csoport a Facebookon?

 • A klubba nem léphet be bárki. Itt nincsenek trollok, kamuprofilú kommentelők, kéretlen tanácsok, elavult nézetek, mindenki a nevét adja ahhoz, amit ír. A tagok által leírt tapasztalatokban is nyugodtan meg lehet bízni, hiszen tapasztalt szakember is követi a beszélgetéseket.
 • A veled egy cipőben járó anyukák tapasztalatai felbecsülhetetlen értékűek, ők tudják igazán, milyen nehézségeken mész át, mennyi küzdelem árán tudod elérni, hogy a gyermeked jobban aludjon. A klubban nem fogsz lesajnáló, ócsároló, téged hibáztató beszólásokat kapni és senki nem fog azzal nyugtatni, hogy csak túlliheged a dolgokat.
 • Itt társakat találhatsz, akiknek ugyanolyan fontos a babájuk alvása, mint neked.
 • Igazi közösségbe léphetsz be, ahol mindenki egy célért dolgozik, hogy a babája jobban aludjon.
 • Itt nincsenek városi legendákon alapuló tutitippek és mindenhez értő bezzeganyák.
 • Ha bármikor elakadsz, nem egyértelmű valami, csak írsz egy Facebook bejegyzést, és garantált, hogy számos hasznos, gyakorlatban is megvalósítható, kipróbált tanácsot kapsz a klubtagoktól és tőlem is.

Hogyan tudsz csatlakozni a klubba?

 • A klubba 3 és 6 hónapos tagsági előfizetéssel lehet csatlakozni.
 • A Békés éjszakák, vidám nappalok című e-könyv ajándékba jár minden a klubtagnak (az ajándék ára 4900 Ft) (ha megvan a könyv, akkor 3 hónap plusz klubtagság az ajándék)
 • A klubtagság díja most bevezető áron 3 hónapra 8.900 Ft, 6 hónapra 12.900 Ft.
 • A klubtagság bármeddig hosszabbítható, a klubtagok a tagság lejárta előtt tájékoztatást kapnak a közelgő lejáratról és lehetőséget a hosszabbításra.
 • A klub 3 havonta tart tagfelvételt: idén először 2018. január 10-20. között lehet csatlakozni.
 • Az új tagok csak a betöltetlen helyekre tudnak csatlakozni, a helyek száma limitált.
 • Fizetni banki átutalással vagy bankkártyával tudsz.

Érdekel a Klub?

Igen, csatlakozni szeretnék–>>

Gyakran feltett kérdések 

Hogy lehet kifizeti a klubtagságot?

Bankkártyás és átutalásos fizetési mód elérhető. Mindkét esetben a kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. A klub díját mindig előre kell rendezni, utólagos fizetésre nincs mód.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a csomagok díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Külföldön élek, tudok rendelni?

Természetesen. Bárhol élhetsz a világon, tudok neked segíteni. Csupán csak megfelelő internetkapcsolatra van szükség. Külföldi megrendelőnek akkor számítasz, ha külföldi címet adsz meg a számla kiállításához. Ebben az esetben külön megrendelő űrlapon tudsz jelentkezni a klubba.

A klubtagság díja nem változik, és a kifizetést is a fent részletezett módon tudod megtenni. A megrendelés menete külföldi megrendelés esetén lassabb, mert a különböző helyi általános forgalmi adó kulcsok miatt kézi feldolgozásra van szükség.

Hogy működik az Anya, gyere! Klub?

A klub lelke egy zárt Facebook csoport, de lehet belépni a klubtagoknak. A csoportban szabadon lehet kérdezni, beszélgetni a tagoknak egymással és velem is. A csoportban elérhető számos összefoglaló, megvalósítási segédlet, (ezekhez máshol nem lehet hozzájutni), a különböző alvási nehézségeket részletesen és személyre szabott módon tudjuk megbeszélni.

Hogy kapom meg az ajándék Békés éjszakák, vidám nappalok című e-könyvet?

A könyv PDF és e-book olvasókra optimalizált formátumban elérhető, letölthető formátumú, nem papírkönyv. A könyv olvasásához a megfelelő formátum megnyitásához szükséges programra van szükség. A könyv letöltéséhez szükséges linket e-mailben kapod meg, a klubtagság kifizetése után.

Már megvan a könyv, csak a klub érdekel…

Ha már megvan a Békés éjszakák, vidám nappalok című e-könyv, akkor neked plusz 3 hónap klubtagság az ajándék. Azaz, ha a 3 hónapos előfizetést kéred, akkor 6 hónap tagságot kapsz, ha a 6 hónapos tagságot választod, 9 hónap klubtagságra vagy jogosult.

Hogyan zajlik pontosan megrendelés menete?

Ha úgy döntötték, hogy belépsz a klubba, kattints a Csatlakozni szeretnék szövegre. Innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat és kiválasztani, hogy a 3 vagy a 6 hónapos klubtagságot szeretnéd. Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Az adataid befutnak hozzánk és egy percen belül érkezik 2 e-mailed a megadott email címre. Az egyik levélben lesz egy tájékoztató a klubtagsággal kapcsolatban. A másik levélben tudod kifizetni a klub árát, bankkártyával vagy átutalással. A bankkártyás fizetés azonnali teljesítést jelent, azaz perceken belül jön egy visszaigazolás, hogy sikeresen fizettél. Emellett kapsz egy másik levelet is, amelyik a számládat és a Békés éjszakák, vidám nappalok című e-könyv letöltéséhez szükséges linket tartalmazza. Ha online átutalással fizetsz, a befizetés átfutási ideje általában 1-2 nap (a banki nyitvatartási időknek megfelelően), így a visszaigazoló levelekre várnod kell egy kicsit.

Ha külföldről rendelsz, akkor a kifizetéshez szükséges levelet nem egy percen belül, hanem 24 órán belül kapod meg (a külföldi ÁFA szabályok miatt nem automata a rendszer).

Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ezért fontos, hogy megadd a telefonszámod, ilyen esetben fel tudjunk hívni. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, nyugodtan rendeld meg újra a klubtagságit. Nem kell 2x kifizetned, az egyik megrendelés sikeres kifizetése után a másik megrendelést töröljük.

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-568-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve denes.ivett@anyagyere.hu)

Hogyan érvényesíthetem a klubtagsági esetén az Anyamosoly garanciát?

Az Anyamosoly garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok e-könyv megvásárlása esetén él. A klubtagsági megvásárlása esetén a Békés éjszakák, vidám nappalok e-könyv ajándék, ebben az esetben az Anyamosoly garancia nem érvényesíthető.

Csatlakozni szeretnék a klubba–>>