A könyv2018-04-03T07:15:52+00:00

Nem alszik jól a babád?

keveset alszik a baba éjjelAz egész napod altatásból áll?

Rettegve lesed, mikor ébred fel idő előtt a kicsi, mert tudod, hogy akkor egész nap nyűgös lesz?

Előre félsz az estéktől, mert tuti, hogy nem úszod meg sírás nélkül?

Számolni sem tudod, hányszor ébred fel a babád éjjelente?

Reggel úgy kelsz fel, mintha semmit nem aludtál volna?

Aggódsz a gyermekedért, mert pontosan látod magadon, hogy mit tesz veled a kialvatlanság?

Úgy érzed, már mindent megtettél, de semmi nem segített?

Ha ezek a kérdések közül legalább 3 kérdésre igen a válaszod, akkor most mutatok neked egy csodálatos lehetőséget, amellyel meg tudod oldani a gyermeked alvásproblémáit.


Egy olyan eszközt adok a kezedbe, amelynek a segítségével pontosan fogod tudni a válaszokat arra, hogy

 • miért ébrednek fel a babák éjszaka?
 • miért alszanak keveset napközben?
 • miért tart órákig az altatás?
 • milyen napirend lesz az ideális nektek?
 • mit tegyél, ha már nem szeretnéd cicin altatni a babát?
 • hogyan költöztesd a saját ágyába?
 • honnan fogod tudni, mikor jött el az alvásidő?

A megoldás most számodra is elérhető egy,  a babák alvásának világát feltáró, egyszerre tudományos, olvasmányos és szupergyakorlatias könyv formájában.Mit gondolnak a könyvről, akik már elolvasták?

“Örökké hálás leszek a könyvedért és a tanácsaidért, 2 nappal ezelőtt a 14 hónapja legalább ötször ébredő lányom 9.5 órát aludt egyhuzamban. Csoda…”
Nyírő-Székely Melinda
 ∴
“Mindenek előtt szeretném elmondani, hogy kiválónak tartom a könyvet. Tudományos alapokon nyugszik, mégis közérthető, rendszerszintű gondolkodásmódjával könnyen tudok azonosulni, nem csak a praktikákra fókuszál. Ajánlani fogom barátainknak is.”
Kertész F. Marcsi
“Végre egy szerző, aki nem tör pálcát a fejünk felett!!!! Köszönet érte! Engem rettenetesen zavart,hogy a korábban – a kevés és drága szabadidőmben(!!!)- olvasott szupermenő könyvektől csak egy nagy adag “rosszul csinálod” fejmosást kaptam… A problémákra adott javaslatok pedig semennyire sem voltak rugalmasak.
Ezt a könyvet jó kedvvel olvasom, nagyon tetszenek a javaslatok, a példák, illetve hogy a tanácsaiddal teret adsz a saját igényeim és a kreativitásom kibontakoztatásának is.”
Kraszkó Emese

Kérem a könyvet–>>


Kiknek segít a könyv?

Ez a könyv azoknak az anyukáknak és apukáknak készült, akiknek a gyermekük

 • (túl) gyakran ébred fel éjszaka,
 • keveset alszik napközben,
 • össze-vissza alszik, nincs napirendje,
 • nehezen tud elaludni,
 • folyton nyűgös és kialvatlan,
 • csak egyféleképp tud elaludni/visszaaludni,
 • hajnalban kel, vagy éjfélig fenn van.

És ezen szeretnének a szülők változtatni vagy a baba, vagy a saját maguk érdekében.

Milyen módszerekről olvashatsz a könyvben?

A könyvben tudományosan bizonyított, kipróbált módszerek leírását találod.

Minden módszer bababarát, azaz a baba életkorának, képességeinek megfelelően van felépítve.

A könyvben kizárólag sírni hagyás nélküli megoldásokról olvashatsz.

A könyv nem egyfajta, mindenkinek jó megoldást kínál, hanem számos módszer kerül benne leírásra, így pontosan ki tudod választani, melyik passzol hozzátok a leginkább.

A könyv nem egy gyermeknevelési elv szabályait követi, hanem tudományosan megalapozott, gyakorlatban is megvalósítható tanácsokat, módszereket ír le, az arany középutat képviselve.


Kérem a könyvet–>>


Mit érhetsz el, ha alkalmazod a könyvben olvasottakat?

 • Ha a babád érett már rá, akkor segíthetsz neki átaludni az éjszakát. Ha még túl pici ehhez, akkor pedig csökkentheted az éjszakai ébredések számát, kivédheted a hosszú éjszakai fennléteket vagy a hajnali virrasztást.
 • Olyan napi rutint alakíthatsz ki, ami gördülékennyé teszi a napotokat és megfelelő mennyiségű alvást biztosít a babádnak.
 • Megkönnyítheted a babának az elalvást, véget vethetsz az órákig tartó altatásoknak.
 • A bölcsis, ovis gyermeked nyugodtan, vidáman megy aludni, nem kell harcolnod azért, hogy végre lefeküdjön.
 • Az eddig keveset alvó babád akár órákkal többet fog majd aludni, kipihenten ébred, megszűnik az állandó nyűgösség.
 • Véget ér az anyazombi léted, lesz erőd újra mosolyogni, lesz energiád elindulni a játszótérre, és újra az a kedves, türelmes nő leszel, aki a gyermekeid születése előtt voltál, amikor a 8 óra egyhuzamban alvás nem csak egy elérhetetlennek hitt álom volt, hanem mindennapi realitás.

Ki írta a könyvet?

Dénes Ivett vagyok, orvos és kétgyermekes anyuka. Azóta foglalkozom a babák alvásával, mióta a nagyobbik fiam megszületett. Sokat küzdöttünk azért, hogy jól aludhasson, de megérte. A kisebbik fiam már születése óta jól alszik, és ez nem a véletlen műve. 🙂

2014 óta blogot vezetek, tanácsadásokat és előadásokat tartok a témában, több ezer anyukának segítettem már, hogy a gyermekük jobban aludhasson. Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet.


Kérem a könyvet–>>


Miért érdemes most vásárolnod?

Mert a babakori alvásproblémák nagy része nem oldódik meg magától, maximum csökken a gond nagysága, vagy másfajta alvásprobléma formájában folytatódik. Minden egyes nap, amit várakozással töltesz, ahelyett, hogy tennél valamit a baba érdekében, egyszerű időpocsékolás. És minden egyes nap felesleges várakozás akár órákkal kevesebb alvásidőt, egész napos nyűgösséget, sok-sok sírást jelenthet a picinek. Rajtad múlik, hogy teszel-e valamit most a gyermeked alvásproblémáinak megoldása érdekében, vagy elhiszed azt a népszerű tévhitet, hogy nincs mit tenni, csak várni arra, hogy a baba majd “kinövi” a nemalvást.

Most ajándékba kapsz egy csatlakozási lehetőséget a könyv olvasóit tömörítő zárt Facebook csoportunkba, ahol sorstárs szülőkkel tudsz beszélgetni, trollok és mindenkit elítélő szuperanyák nélkül.


Mennyibe kerül a könyv, hogyan tudod megrendelni?

A könyv ára 4900.- Ft.

A formája e-könyv, azaz letölthető, PDF formátumú. Így minden mobil eszközön és számítógépen is tudod olvasni.

A könyvet bankkártyával vagy online utalással tudod kifizetni, teljesen automata rendszer használatával, az OTP Simplepay és a szamlazz.hu segítségével. A bankkártyád adatait nem látjuk, nem tároljuk, a befizetés az OTP Bank biztonságos rendszerén keresztül történik, pontosan úgy, mintha kártyával fizetnél egy boltban.

Hezitálsz?

Akkor rendeld meg a könyvet rizikó nélkül! Az egyedülálló Anyamosoly garanciával semmit nem kockáztatsz. Ha nem teszik a könyv, nem találod meg benne, amit keresel, írj egy e-mailt, és máris küldöm vissza az árát (ez a garancia a megrendeléstől számítva 2 hónapig él).


Teszek egy próbát–>>


Gyakran feltett kérdések 

Hogy tudom kifizeti a könyvet?

Bankkártyás és átutalásos fizetési mód elérhető. Mindkét esetben a kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. A könyv árát mindig előre kell rendezni, utólagos fizetésre nincs mód.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a könyv árának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod az összeget. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Hogy történik pontosan a megrendelés, a fizetés?

Ha ráklikkeksz a “Kérem a könyvet” szövegre, akkor a megrendelő oldalra kerülsz. Itt tudod megadni az adataidat. Erre azért van szükség, mert minden online megrendelés esetén kötelező a számla kiállítása, amihez a nevedre és a lakcímedre van szükség. A telefonszámod azért kérjük el, ha valamilyen probléma merül fel a megrendelés kapcsán (pl. az email címről visszapattan a levelünk), akkor telefonon is el tudjunk érni.

Ha elküldöd a megrendelést a “Megrendelés” gombra kattintva, akkor rögtön kapsz egy levelet a szamlazz.hu-tól, amiben a könyv kifizetését tudod intézni.

Ha bankkártyával fizetsz:

Kattints a levélben “A számla kifizetéséhez kattintson ide” feliratra. A következő oldalon pedig a bankkártyával fizetésre. A rendszer átirányít az OTP Simplepay oldalra, ahol biztonságosan megadhatod a bankkártyád adatait (az adatokat az OTP tárolja, látja, mi nem). Ha a “Kifizetem az összeget” gombra kattintva befejezed a fizetést, kapsz egy újabb e-mailt a sikeres fizetésről, és egy másikat, amiben benne lesz a számlád, és az e-könyv letöltési linkje. Azaz, ha a bankkártyás fizetést választod, 5 perc múlva már olvashatod a könyvedet.

Ha átutalással fizetsz:

Kattints a levélben “A számla kifizetéséhez kattintson ide” feliratra. A következő oldalon pedig a banki átutalással fizetésre. A rendszer átirányít az OTP Simplepay oldalára, ahol ki tudod választani, melyik banknál van a bankszámlád. Belépve a bankod online felületére, át tudod utalni a kért összeget. Ha megérkezik a számlánkra a pénz (a befizetés napján, vagy az azt következő első munkanap), aznap küldjük e-mailben a számlát és az e-könyv letöltési linkjét.

Külföldön élek, tudok rendelni?

Természetesen. Külföldi megrendelőnek akkor számítasz, ha külföldi címet adsz meg a számla kiállításához. Ebben az esetben külön megrendelő űrlapon tudod megrendelni a könyvet:

Külföldi címről rendelek–>>

A könyv ára nem változik, és a kifizetést is a fent részletezett módon tudod megtenni. A megrendelés menete külföldi megrendelés esetén lassabb, mert a különböző helyi általános forgalmi adó kulcsok miatt kézi feldolgozásra van szükség.

Hogy kapom meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című e-könyvet?

A könyv PDF formátumban elérhető, letölthető formátumú, nem papírkönyv. A könyv olvasásához a PDF formátum megnyitásához szükséges programra van szükség. A könyv letöltéséhez szükséges linket e-mailben kapod meg, fizetés után.

Mi a teendő, ha nem kapok e-mailt?

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, nyugodtan rendeld meg újra a csomagot. Nem kell 2x kifizetned, az egyik megrendelés sikeres kifizetése után a másik megrendelést töröljük.

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá,, vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni, vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve denes.ivett@anyagyere.hu)

Hogyan érvényesíthetem az Anyamosoly garanciát?

Az Anyamosoly garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok e-könyv megvásárlása esetén él, a könyv kifizetésének napjáról számított 2 hónapig. (Ha január 31-én fizettél, akkor március 31-ig. Ha augusztus 18-án, akkor október 18-ig). Ha érvényesíteni akarod a garanciát, írj egy e-mailt a denes.ivett@anyagyere.hu e-mail címre, a bankszámlaszámod és a hivatalos neved megadásával, és mi 8 napon belül visszautaljuk neked a könyv árát.

Megrendelem a  könyvet–>>